Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Ana Soria obliga Enrique Ponce a tenir nova feina si vol seguir amb ella

Ana Soria ha descobert que Enrique guanyarà 5.000 euros diaris

Ana Soria va saltar a la fama després de començar una relació amb el torero Enrique Ponce i d'aleshores ha esdevingut un rostre poderós. Vol estar lluny del soroll mediàtic, ja que no se sent còmoda havent de respondre a atacs que considera injustos.

Ha tingut moltes oportunitats de parlar a platós de televisió i revistes, però l'únic que vol és ser discreta i gaudir del mestre.

Ana Soria seguia la trajectòria professional d'Enrique Ponce abans de començar a sortir amb ell, així que és una de les seves seguidores més fidels. Tot i això, el va convèncer perquè es retirés temporalment perquè estava cansada de la pressió mediàtica i no sabia com actuar.

L'exmarit de Paloma Cuevas va complir els desitjos de la seva xicota i des de llavors gaudeix d'una vida molt més tranquil·la.

Ana Soria i Enrique Ponce a la platja
Ana Soria vol que Enrique Ponce sigui el més discret possible. | Europa Press 

Ana és estudiant de dret, vol convertir-se en una gran advocada i sap que el seu futur pot ser prometedor. Per aquest motiu, és molt important que Ponce sigui discret i que intenti passar inadvertit si no és estrictament necessari.

El torero necessita treballar i creu que el que era més correcte és tornar a les places, però la seva parella li ha fet canviar d'opinió.

Ana sap que si Enrique torna a torejar, ella tornarà al focus mediàtic i encara no se sent preparada per lluitar. Té molts detractors, ja que alguns periodistes l'han culpat del patiment de l'empresària Paloma Cuevas.

Tot i això, la jove no ha tingut res a veure en aquest despropòsit i mai ha fet res que pugui perjudicar la seva gran rival.

Enrique s'ha adonat que Ana Soria té raó, així que ha pensat que el millor per a tots dos és continuar mantenint un perfil baix. Però necessita guanyar diners, motiu pel qual no ha parat fins a trobar la manera de treballar discretament.

Segons el programa 'Viva la Vida', ha posat per lloguer la finca que té a Andalusia per un preu de 5.000 euros diaris.

Ana Soria, sorpresa pel nou negoci

Ana pertany a una família acomodada, així que no se sorprèn amb les riqueses del seu xicot i desconeix molts detalls de la seva economia. No era conscient que La Cetrina, la finca d'Enrique de Jaén, era una propietat tan lucrativa.

Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera
Ana Soria s'ha fet popular des que va iniciar el seu festeig amb Ponce. | INSTAGRAM: @ANASORIAENRIQUEPONCE 

El torero l'ha intentat vendre, però no aconseguia gaires diners i ha pensat que el millor és llogar-la.

Enrique Ponce ha posat la seva finca a disposició del públic, però ha fixat unes normes molt clares per al seu ús. Qui tingui els diners necessaris, podrà gaudir de la piscina, dels jardins, del saló i de quatre dormitoris. La resta de la propietat queda reservada per a Ponce, que no vol compartir certs detalls de la seva intimitat.

Ana Soria s'ha quedat sense alè en descobrir la idea del seu xicot i, segons 'Viva la Vida', veu amb bons ulls aquest negoci. Els permetrà guanyar diners de forma ràpida i no haurà de tornar a primera línia ara que són notícia.

Molts periodistes asseguren que la parella està vivint una crisi força complicada que podria acabar en tragèdia.

Enrique Ponce torna a fer feliç Ana

Ana Soria va apostar per Enrique, va començar una relació amb ell i va suportar que els espectadors l'acusessin d'atreviments molt seriosos. Alguns mitjans insinuen que va començar a conèixer el torero quan aquest seguia casat amb Paloma Cuevas, però ningú no ha demostrat res. Ponce va donar la mà a la seva xicota i es va mudar amb ella a Almeria, on viuen còmodament.

Sòria prefereix que el mestre no torni a les arenes i ell ha complert els seus desitjos, de manera que segueix completament enamorat. Fonts properes desmenteixen la suposada crisi i garanteixen que estan en un bon moment sentimental. Han format un bon equip i res no els farà agafar camins separats, almenys de moment.