YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Asseguren que Ana Soria podria estar embarassada després dels fets del cap de setmana

Les seves paraules han creat rumors

Ana Soria en una terrassa
Ana Soria s'ha pronunciat després dels últims rumors | Instagram @anasoria.7

Ana Soria tornava aquest cap de setmana a una plaça de toros per a poder assistir a l'acte d'Enrique Ponce a Granada. La seva presència va generar força polèmica per una sospita dels seus seguidors, a la qual se li suma la brega que ell va protagonitzar fa uns dies en un restaurant. En concret, l'assistència de la jove d'Almeria a la plaça de toros han suscitat rumors que podrien indicar un possible embaràs.

Salten les alarmes

Ana Soria no va dubtar a assistir a la plaça de toros on actuava Ponce, tot i això, va marxar abans que aquest acabés, un fet que fa donar lloc a tota mena d'hipòtesis. Així, hi ha els que indiquen que se'n va anar davant els comentaris d'aficionats taurins 'puristes' que creuen que distreuen al torer. No obstant això, uns altres exposen que va marxar perquè va haver de sentir comentaris a favor de Paloma Cuevas.

Això sense passar per alt que també hi ha rumors que diuen que la jove va decidir anar-se'n perquè li van cridar l'atenció per no guardar la distància de seguretat.

Davant tota aquesta sèrie de comentaris, la nòvia d'Enrique Ponce ha decidit explicar el que va passar,i ho ha fet a través de les històries del seu compte d'Instagram, i ho ha fet amb aquest missatge: «Ahir me'n vaig anar de la plaça de toros de Granada perquè em trobava MAREJADA i vaig decidir sortir. Tota la resta és completament inventat».

És més, ha afegit: «La gent es va mostrar més que afectuosa amb mi. Res del que han dit és veritat. Gràcies a tots els que us heu preocupat, però ahir va ser una tarda molt bonica i no va haver-hi cap mena d'altercat».

Està embarassada?

Precisament l'explicació que Ana Soria ha donat és la que ha provocat que existeixin rumors d'embaràs. Sí, perquè el fet que se n'anés perquè estava «marejada» ha portat a pensar que podria ser perquè està esperant un bebè.

És clar que la jove ha fet callar uns rumors, però n'ha generat uns altres. I això donarà lloc al fet que la premsa no dubti a perseguir-la a ella i a Enrique per a saber si seran papàs o no. De moment, això sí, cap s'ha manifestat sobre aquest tema.


Comentaris

envia el comentari