Ana Urdangarin, germana d'Iñaki: «Si el meu pare fos viu, el cremaria la Zarzuela»

La periodista ha explicat com se sent la família de l'exduc de Palma

Imagen de archivo de Ana Urdangarin.
Ana Urdangarin, en una imatge d'arxiu | Gtres

Avui ha estat el darrer dia en llibertat d'Iñaki Urdangarin. L'exduc de Palma tenia fins avui a mitjanit per ingressar a la presó de l'estat que considerés més oportuna, després d'haver estat condemnat a cinc anys i deu mesos de presó per prevaricació, malversació, tràfic d'influències, frau i dos delictes fiscals.

  

  

  

  

Aquest mateix dilluns, doncs, el cunyat del rei ha entrat a la presó de Brieva, a Àvila, amb certa polèmica. I és que Urdangarin ha entrat a una presó de dones, a la mateixa on va complir condemna Luis Roldán i on s'han invertit 1,6 milions d'euros per a poder instal·lar-hi un sistema de calefacció

La família reial, però, no ha estat l'única que ha viscut aquests dies envoltada de gran tensió i, en aquest sentit, la germana d'Urdangarin ha entrat ara en escena.  

Imagen de archivo de Iñaki Urdangarin.
Iñaki Urdangarin, en una imatge d'arxiu | ACN

 


La gran tensió d'Ana Urdangarin 

La periodista experta en assumptes reials, Pilar Eyre, ha revelat a 'El Español' que la germana de l'exduc de Palma està d'allò més encesa amb ell. «Ana Urdangarin, la seva germana gran, ha viscut intensament el 'tema', perquè era el seu ullet dret», apunta la periodista mentre relata: «Si el meu pare fos viu, cremaria la Zarzuela».Tal com ha relatat Pilar Eyre, tots dos germans sempre han mantingut una estreta relació: «Era el seu ullet dret, de fet, li deia ‘chiqui’. La família d'Urdangarin, així mateix, ho veuen tot plegat molt injust perquè creuen que no ha fet res de res».  

Imagen de Ana Urdangarin.
Ana Urdangarin, en una imatge d'arxiu . | Gtres

 

La casa reial, alleugerida


«Ara a la Zarzuela senten un gran alleujament», ha relatat la mateixa periodista mentre explicava que tot plegat ha resultat un autèntic mal tràngol per la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, que han viscut un compte enrere des de Suïssa.

«Per la Cristina i l'Iñaki la incertesa era el pitjor, aquests mesos han estat horribles per a ells. Porten molt temps en tractament psicològic i prenent medicació».


 


Comentaris

envia el comentari