Anabel Alonso llança un dard enverinat a Quintana per la detenció del seu marit

L'actriu va parlar sobre com Ana Rosa va tractar la notícia de la detenció del seu marit

Anabel Alonso, actriz española.
Anabel Alonso, actriu espanyola | Gtres

A la coneguda actriu Anabel Alonso, sembla que no va agradar-li massa la forma en què Ana Rosa Quintana va parlar sobre la detenció del seu marit al seu programa de Telecinco i va explotar contra ella al seu Twitter.

Tot va ser després que aquest divendres la presentadora parlés per primer cop del tema a 'El programa de Ana Rosa', tot i que no en persona. Per fi, després d'uns dies de silenci es va decidir a parlar sobre el que havia passat. I és que, des que va saltar la notícia, el programa no havia fet cap referència, ni una tertúlia ni un debat, només silenci. Cosa que sembla haver indignat l'actriu.

A Anabel no van agradar-li les paraules d'Ana Rosa

Finalment, després d'uns dies sense parlar-ne, Ana Rosa va decidir que ja era el moment i va comentar el tema afirmant que havien de «ser prudents». Aquestes paraules sembla que són precisament les que han fet enfadar l'actriu i humorista, qui, a través del seu compte de Twitter ha enviat un missatge ben clar a la presentadora i al programa.

«M'encantaria que aquesta prudència l'apliquéssiu a la resta dels mortals, però sembla que amb els altres funciona millor el sensacionalisme», va escriure sense cap mena de pudor Anabel. Unes paraules amb les quals sembla que estava d'acord molta gent i és que el seu comentari ja supera els 8.900 RT's, els 18.000 likes i arriba gairebé als 800 comentaris, molt d'ells agraint les seves paraules.

«Has filat molt prim», «Ets una valenta dient això, i és una pena, però tots els del seu programa que diuen que la justícia no és igual per a tots...el que no és igual és el periodisme i les notícies per tots» i «És molt fàcil dir-se periodista, el difícil és exercir com a tal...», van ser algunes de les opinions.

Ana Rosa Quintero junto a su marido Juan Muñoz.
Ana Rosa Quintana amb el seu marit Juan Muñoz. | Cedida

 

Les paraules de la presentadora

No va ser Ana Rosa en persona qui va parlar sobre el tema, ella va fer un escrit al programa i va ser Joaquín Prat qui el va llegir en directe, ja que, Ana Rosa es troba de vacances i ell és el seu substitut.

El seu missatge va ser clar, demanava prudència i deixar treballar a la justícia: «Ja estic més tranquil·la, però cal ser prudents i cal deixar a la justícia treballar. Com a periodista sóc conscient de l'interès que ha suscitat aquesta notícia i arribat el moment estarem aquí per explicar-ho», deixava escrit Ana Rosa, un text al qual també deia que encara són dies d'incertesa per a ells tot i que el seu marit està ja en llibertat.


Comentaris

envia el comentari