Anabel Pantoja es rendeix i decideix abandonar 'Sálvame'

La seva decisió és ferma encara que des de Telecinco estiguin treballant perquè s'ho repensi
Anabel Pantoja no tornarà al plató de 'Sálvame'. | Telecinco
 

Anabel Pantoja ha dit prou. La col·laboradora està cansada de defensar a la seva cosina i la seva tieta de les moltes polèmiques que han protagonitzat els últims dies i sembla que hauria decidit deixar de participar a 'Sálvame'. 

 

Kiko Hernández anunciava aquest dimarts 25 de setembres la sorprenent notícia. Tot i aquesta dràstica decisió, des de Telecinco estan treballant perquè Anabel s'ho repensi i que no abandoni el programa del qual forma part des del 2016.   

 

Les últimes intervencions d'Isabel Pantoja per telèfon en el programa de les tardes de la cadena de Mediaset i una tensa conversa amb el seu cosí Kiko Rivera haurien estat els motius que han dut a la cosina de Chabelita a rescindir la seva vinculació amb l'espai televisiu que presenta Jorge Javier Vázquez

 

Una discussió amb Kiko Rivera, la causa d'aquesta decisió 

En el plató de 'Sálvame' no només es va explicar que Anabel Pantoja deixava de formar part de l'equip del programa. Hernández va relatar una tensa conversa entre ella i Kiko Rivera que seria una de les causes que haurien motivat Anabel a no col·laborar més amb l'espai estrella de Telecinco. 

 

«Només et mouen els diners, podries haver-ho aturat i no ho has fet. No em tornis a truca en la meva punyetera vida», aquestes paraules tan dures serien les que hauria dit el DJ a la seva cosina segons Kiko Hernández. Tot i això, ella va desmentir la informació donada pel seu antic company. 

 

Kiko Hernández i Anabel Pantoja, trucant a Isabel Pantoja. | Telecinco
 

L'actitud d'Isabel Pantoja també ha influït 

Isabel Pantoja també tindria un paper clau en l'abandonament de 'Sálvame' de la seva neboda. Les seves trucades telefòniques no van animar-la sinó que la van enfonsar encara més. 

 

Després de la discussió amb el seu cosí, Anabel hauria esclatat i hauria dit a la seva tieta: «Com pot dir que a mi em moc pels diners, que he intentat que tot vagi bé amb Mila, amb Kiko... això se m'escapa. Que m'oblidi d'ell quan sempre m'he portat bé amb ell. Jo estic a plató i no puc controlar-ho tot».    

 

Anabel no ha pogut suportar la pressió mediàtica de les últimes setmanes. El conflicte entre Isabel Pantoja i Dulce i sobre els múltiples escàndols protagonitzats per Chabelita i la seva parella Omar Montes han acabat amb la seva paciència i no vol defensar més a la seva família.