Anabel Pantoja llorando en 'Sálvame'

El doctor de 'Sálvame' deixa Anabel Pantoja molt tocada amb el seu diagnòstic directe

La col·laboradora volia saber si els seus plans de futur es podrien veure afectats per la seva addicció

Anabel Pantoja es va asseure dissabte passat en el plató del 'Sábado Deluxe' per a confessar una addicció que fa anys que implica i que li estava començant a deixar petjada en la seva persona, fent-li fracassar en molts dels projectes professionals en els quals està participant últimament. La neboda d'Isabel Pantoja va admetre que estava enganxada a unes pastilles relaxants i que l'ajudaven a agafar el son, aquestes que en un primer moment li servien per a relaxar-se s'havien convertit en una arma de doble tall, sent el principi de la seva fi.

Aquestes pastilles han fet que la col·laboradora hagi fracassat en els últims 'realitys' en els quals ha participat i l'absència d'aquests fàrmacs han fet que hagi sofert quadres d'ansietat que l'han portat a abandonar els programes de telerealitat en els quals ha participat. En el programa del dissabte, Pantoja va llançar una pregunta a l'aire i que ningú li va saber respondre fins avui.

La jove volia saber si la ingesta d'aquestes pastilles podia enfonsar els seus plans de ser mare i avui el doctor de 'Sálvame', Jesús Sánchez Martos, li ha resolt els dubtes donant-li la pitjor de les notícies possibles. Segons ha comptat el prestigiós metge, aquest fàrmac afecta directament en l'organisme de les dones i impedeix que aquestes puguin entrar en estat de bona esperança.

La col·laboradora es posarà en mans de professionals

Anabel es va comprometre en directe a iniciar un tractament per a frenar la seva addicció a aquests fàrmacs i que porten sent el seu màxim mal de cap des de fa més de vuit anys. Ha estat avui quan la tertuliana ha anunciat que aquest mateix matí ha visitat el centre on l'ajudaran a tractar aquest problema i que hauria de frenar com més aviat millor perquè els efectes no acabin de destrossar la seva vida.

A més, ha optat per compartir i respondre alguns comentaris dels seus seguidors i seguidores. Algunes d'elles també van superar una addicció similar a la d'Anabel Pantoja i, afortunadament, sí que ho han pogut superar i tenir fills. Esperem que la col·laboradora de Telecinco pugui superar aquesta etapa i torni donant la millor versió d'ella mateixa.