Anabel Pantoja marxa de Sevilla i estrena pis a Madrid

La seva parella, Omar Sánchez, l'espera a les Illes Canàries on es preveu que la cosina de Kiko Rivera passi una temporada

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja passarà una temporada a les Canàries amb la seva parella  | TELECINCO

Viatjar per plaer és una cosa, però fer-ho per feina i de forma contínua, és una altra. I això ho sap molt bé la famosa cosina de Kiko Rivera i neboda d'Isabel PantojaAnabel PantojaLa jove ha aconseguit un pis a Madrid després de diverses setmanes, un espai íntim on quedar-se durant les seves estades a la capital per motius de feina.

Anabel, que és i viu de forma fixa a Sevilla, darrerament està fent molts viatges a Madrid a causa de la seva col·laboració a Sálvame i de la defensa del seu cosí Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales al plató de 'GH DÚO'. Fins ara, Anabel ha estat dormint al pis de la seva amiga i exconcursant de Gran Hermano, Amor Romeira, però, evidentment, ja necessitava el seu propi espai on sentir-se com a casa ben lluny de la seva.

Segons ha publicat la mateixa Anabel a través del seu perfil a Instagram, ja té pis a la capital, tot i que es desconeix la ubicació. No obstant això, tot apunta que se situa en una zona cèntrica de Madrid, amb un espaiós menjador i un balcó petit, però amb bona llum exterior.

El seu amor l'espera a Canàries

La cosina del clan Pantoja sembla que no viurà sola en aquest pis que ella mateixa ha definit com la seva 'seu' fins que durin els programes en els quals ha de col·laborar de forma gairebé diària. Ho farà amb un bon amic, del qual tampoc se sap la identitat, i allunyada del seu actual amor, Omar Sánchez. La parella d'Anabel viu a les Illes Canàries i, de moment, mantenen una relació amb una certa distància, malgrat que la sevillana viatja sempre que pot a l'illa per a compartir temps amb el seu amor.

De fet, ha explicat, quan acabi 'GH DÚO' viatjarà a Canàries per estar-se una temporada amb la seva parella i aprofitar el temps perdut durant aquests mesos. En aquest sentit, cal destacar que Anabel s'ha hagut d'empadronar a les illes, per tal de poder estalviar-se diners en els seus freqüents viatges per amor. 

El 'Plan Pantoja'

Anabel cada vegada està trobant més el seu lloc en el programa de Sálvame on, fins i tot, li han creat una secció per a ella sola anomenada 'Plan Pantoja'. En aquesta, una entrenadora personal l'ajuda a mantenir la seva línia amb exercicis físics que, tal com ella mateixa ha mostrat a les xarxes socials, pot fer a casa. Cal recordar que Anabel va perdre molts quilos després de d'introduir-se una pilota gàstrica i seguir una estricta dieta per a mantenir el seu bon estat de salut.


Comentaris

envia el comentari