Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja admet que ha tornat a fer-ho perquè necessita diners

La 'influencer' sevillana assumeix que la seva tornada genera molta polèmica

Anabel Pantoja ha experimentat un canvi significatiu a la seva vida després de participar en Supervivientes 2022. Als Cayos Cochinos, va trobar l'amor i en va sortir amb una parella consolidada, com era Yulen Pereira.

La jove volia fer un nou rumb a la seva vida. Per això, dubtava si el seu futur professional implicava tornar a la televisió, mitjà en què se la va donar a conèixer fa uns anys.

Anabel Pantoja sap que deu moltíssim al medi televisiu. De fet, admet que gran part del que té avui dia és gràcies a haver-se exposat en un programa de màxima audiència com Sálvame.

Anabel Pantoja ha viscut un estiu ple de canvis

Va arribar sense fer gaire soroll al programa presentat per Jorge Javier Vázquez, però amb el pas del temps es va erigir en una de les figures televisives més importants per a la cadena.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja ha acceptat la nova feina a Telecinco perquè necessitava diners | GTRES

Després de l'aventura hondurenya, Anabel tenia clar que no volia tornar a la televisió durant molt de temps. Per aquest motiu, es va dedicar l'estiu passat a fer viatges de plaer amb el seu xicot. Així, tots dos van gaudir viatjant per diversos destins que difícilment oblidaran per a la resta de les seves vides

Després d'això, la sevillana sabia que havia de passar comptes amb molts que l'havien criticat per diversos temes. Per exemple, sobre la dubtosa cura del seu pare malalt, Bernardo Pantoja. Per això, es va veure obligada a tornar a la televisió i ho va fer en un programa amic com Viernes Deluxe.

La 'influencer' sevillana pren una decisió que li canviarà la vida

Amb la productora La Fábrica de la Tele va pactar una entrevista fa tot just un mes i Anabel es va obrir el canal per explicar-ho tot sobre la seva vida. Això sí, deixava el dubte de si tornaria o no a col·laborar a Sálvame, el programa al qual deu massa coses.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja està vivint la vida 'al màxim'| Instagram

El cas és que no es va voler mullar sobre si tornaria a Sálvame i fins i tot Jorge Javier Vázquez va assumir que seria difícil tornar a comptar amb ella. I és que la veia en un altre nivell i volia progressar a la seva vida anteposant altres projectes professionals o personals a tornar a treballar com a col·laboradora.

No obstant això, la veritat és que a tots ens ha sorprès quan hem vist la sevillana tornar a col·laborar a la televisió. Però en aquest cas ho ha fet en un altre programa de Telecinco que no és Sálvame.

Anabel torna a Telecinco, però ven a Sálvame

Els caps de la productora del programa més veterà de Telecincos'han posat gelosos en veure com ella tornava com a tertuliana de La Isla de las Tentaciones.

Sens dubte, una sorpresa que pocs esperaven després que Anabel posés en dubte el seu retorn a Telecinco. Però finalment ha decidit fer-ho i quin lloc millor que debutar en aquest debat sobre el 'reality' de parelles més famós d'Espanya.

Així doncs, la 'influencer' donava el millor de si aquest dilluns a les 22:00 en la seva estrena com a tertuliana d'El debate de La isla de las tentaciones. Al compte de Twitter del programa es publicava un vídeo amb Anabel radiant davant la seva sorprenent incorporació.

Amb la seva entrada a aquesta nova productora, no sembla probable que la neboda d'Isabel Pantoja torni a seure al plató de Sálvame, almenys a curt termini.

Després de passar uns dies convulsos després de veure com ingressava a un hospital a causa d'un ictus el seu cosí Kiko Rivera, Anabel respira tranquil·la. Ara, celebra que aquest ja és a casa debutant en un nou programa de Telecinco.