Anabel Pantoja decideix aprimar-se dràsticament

La neboda d’Isabel Pantoja ha decidit reajustar-se la banda gàstrica per seguir aprimant-se

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja va tornar al plató de 'Sálvame' després d'haver estat ingressada | TELECINCO

Durant l’edició del passat dilluns de 'Sálvame', Kiko Hernández, anunciava l’hospitalització d’una de les seves companyes de plató, Anabel Pantoja. La col·laboradora i neboda de la 'Tonadillera' va requerir assistència mèdica a causa d’uns «insuportables dolors que no li permetien mantenir-se dreta»

Els col·laboradors van mostrar-se visiblement afectats per la notícia, i les imatges de l’ingrés d’Anabel Pantoja no van ajudar a disminuir la preocupació. Esgotada, sense arreglar i inflada, així és com la van veure en el plató de 'Telecinco' a través de les fotografies que evidenciaven la notícia.

La seva meta és aprimar-se

Sembla que després de rebre l’alta mèdica Anabel Pantoja es troba millor que mai. Com que en els darrers mesos havia guanyat alguns quilos, ha pres la decisió de reajustar-se la banda gàstrica per aprimar-se més.

Sent un dels mètodes més efectius a curt termini i de fàcil utilització per perdre pes, la banda gàstrica és una de les eines més utilitzades per aprimar-se. Fins i tot el seu cosí Kiko Rivera ha accedit a aquest recurs. El seu funcionament és senzill: la banda conté un botó sota la pell per autoregular la ingesta d’aliments. El mateix individu pot obrir o tancar l’anell de la boca de l’estómac, i es pot retirar sempre que es vulgui. La neboda d’Isabel Pantoja va confessar fa temps que «com que tinc molta ansietat, me la deixaré posada».

Anabel Pantoja amb sobrepès quan era adolescent
Anabel Pantoja va patir sobrepès quan era adolescent  | ¡HOLA!
 

Acomplexada pel seu sobrepès

L’adolescència d’Anabel va estar marcada pel sobrepès a causa d’una vida sedentària i una alimentació molt poc saludable. Aquests factors van provocar que assolís els 100 quilos amb únicament 18 anys. L’any 2013 la col·laboradora va decidir col·locar-se la banda gàstrica per afrontar així el seu problema de salut. Des de llavors ha arribat a perdre 30 quilos y el seu estil de vida ha anat millorant.

«Al principi, només prenia líquids i vaig perdre uns 10 quilos», reconeix Anabel Pantoja. Encara que els primers mesos van ser tot un repte, la determinació per posar fi a l'obesitat va resultar ser més forta.

Anabel Pantoja practicant esport a casa seva
Anabel Pantoja practicant esport a casa seva | INSTAGRAM

El nou estil de vida saludable d'Anabel Pantoja  

Havent reconegut el problema de sobrepès, Anabel Pantoja admet que «mai he menjat bé, m’agraden poc les verdures i la fruita... Menjava molts dolços. A més, no feia esport». La neboda d’Isabel Pantoja ha decidit adoptar un estil de vida molt més saludable, i és per això que comparteix sovint la seva rutina d’esport a les seves xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari