Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'

Anabel Pantoja es podria quedar sense casament: Rep amenaces de boicot

Les noces d'Anabel Pantoja estan maleïdes perquè sempre hi ha un motiu que li impedeix celebrar-les

Anabel Pantoja s'ha convertit en un dels elements imprescindibles dins l'univers 'Sálvame'. Ara ja no interessen tant les trames que giren entorn de la seva família.

Per això, l'audiència busca i exigeix trames pròpies de la col·laboradora, qui no deixa de sumar adeptes a través de les seves xarxes socials. Llavors, els seus caps de Telecinco no deixen de crear trames i que, en certa manera, estan desgastant a la jove.

Des de fa molt temps, Anabel va explicar que a primers d'octubre es casarà a Canàries, concretament a l'illa de la Graciosa. Un paratge emblemàtic, únic i amb molt de sentiment per a la tertuliana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que, des de fa uns anys, l'illa s'ha convertit en la seva llar i ella mateixa ho ha admès. Allà troba la pau cada vegada que aconsegueix escapar de Madrid i gaudeix de la incomunicació del seu telèfon per carregar piles i reflexionar.

Ara que falten poques setmanes perquè se celebri l'esdeveniment, sembla que 'Sálvame' està trobant diverses barreres que impedirien que se celebri com ella ho tenia planejat.

De fet, fa uns dies, el programa es preguntava per què el pare d'Anabel no estaria en les noces, al qual va al·legar que la seva minusvalidesa li impedia poder arribar.

Però, el programa va buscar la manera que aquest arribés amb llanxes i un servei d'ambulància que el podria acostar fins aquest emblemàtic espai. No obstant això, ella va demanar als seus companys que deixessin de capficar-se en les seves coses i que no interferissin en l'organització de l'esdeveniment.

Ara les coses es posen més lletges perquè ja no és el programa en què treballa qui intentaria boicotejar el casament, sinó que hi ha un factor extern que podria fastiguejar-ho.

Segons ha explicat Kiko Hernández a 'Sálvame', hi ha un grup d'ecologistes convençuts que estarien disposats a arribar al final perquè no se celebri el casament.

Aquests asseguren que no es permet que un esdeveniment privat ajudi a deteriorar l'illa de la Graciosa. Un deteriorament que, segons ells, vindrien motivat per la brutícia que es pugui generar i el dany estètic que pugui comportar la celebració.

Per la seva banda, Anabel Pantoja ha afirmat que ni ella ni els seus convidats espatllaren l'illa. De fet, contractarà un servei de neteja que durant tot el dia netejaran i vetllaran per la cura de l'espai.

Tot i això, aquesta explicació no hauria convençut els ecologistes, ja que seguirien amb la seva intenció de voler frenar la celebració sigui com sigui.

De moment, però, Anabel està intentant ocultar el dia de la celebració perquè no puguin arribar fotògrafs i vendre les fotos. Tanmateix, aquest silenci ara també li serviria per mantenir els ecologistes despistats fins a l'últim moment i que no arribin per boicotejar el seu gran dia.

Anabel Pantoja i els seus convidats

En un primer moment Anabel Pantoja va voler celebrar un gran casament a Sevilla, però la falta d'organització per part dels convidats ho va impossibilitar. Per aquest motiu, ara ha volgut organitzar una festa en 'petit comitè' a Lanzarote que després es completarà amb una gran festa a Sevilla. En aquesta sí que podrà anar tothom.

La col·laboradora volia convidar a la seva tia Isabel Pantoja i als seus cosins Kiko Rivera i Isa Pantoja. Però mentre es confirma si aquests estaran o no, sembla que hi ha alguns companys de 'Sálvame' que sí que podrien estar. Entre els que tenen més números de ser convidats es troben Belén Esteban, Gemma López o Laura Fa perquè tenen una gran amistat amb ella.