IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Anabel Pantoja es posa brackets

La col·laboradora de 'Sálvame' no es va arronsar gens ni mica i va mostrar sense embuts la novetat

Anabel Pantoja en 'Sálvame'
Anabel Pantoja a 'Sálvame' després de mostrar els seus nous brackets  | Telecinco

Anabel Pantoja torna a ser la gran protagonista de 'Sálvame'. La neboda de la 'cantaora', Isabel Pantoja, va deixar tothom bocabadat en irrompre al programa que presenta el català Jorge Javier Vázquez amb una gran novetat. I és que aquesta, caracteritzada per anar sempre a l'última i rendibilitzar al màxim la seva posició, va sorprendre lluint brackets.

La situació va ser la següent. Mentre els tertulians del programa de Telecinco es trobaven en plena pugna, Anabel Pantoja va optar per parlar. Tot i això, en veure que ho estava fent en gran dificultat, aquesta va explicar: «M'he posat brackets».

La impossibilitat d'Anabel Pantonja de «parlar bé»

  

els brackets li impedeixen «parlar bé»

Anabel Pantoja i els seus brackets

Anabel Pantoja muestra sus brackets
Anabel Pantoja mostra els seus brackets | Instagram

 

La tertuliana de ‘Sálvame' no es va arronsar i va mostrar, obertament, els seus brakets. I és que després de treure a la llum la novetat al programa de Telecinco, aquesta va optar per fer-ho de domini públic a les xarxes socials mostrant la seva dentadura sense embuts.

D'aquesta manera, doncs, la jove madrilenya va mostrar unes plataformes força discretes, tot i que, segons va expressar a 'Sálvame', li impedeixen força la parla.

Per això mateix, doncs, la mateixa Anabel Pantoja va optar per demanar comprensió a la seva primera aparició pública amb els aparells, sent coneixedora que podria ser el blanc de les crítiques en un programa tant efervescent i polèmic com és 'Sálvame'. Veurem, doncs, si s'acostuma —o no— Anabel Pantoja a la seva nova 'vida'.  


Comentaris

envia el comentari