Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

La menyspreen: Anabel Pantoja descobreix com se'n riuen d'ella a Cantora

Diverses persones properes a la família d'Isabel Pantoja coincideixen que la jove és motiu de burla dins de la finca

La família Pantoja no està passant pel seu millor moment i encara no s'entén que cap dels seus membres no s'hagi posicionat ja a la guerra oberta entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera. No obstant això, hi ha dos personatges que asseguren públicament que no volen arribar a aquest punt i intenten mostrar un posicionament molt neutre, encara que això els estigui resultant impossible.

Ens estem referint a Isa Pantoja i també a la seva cosina, Anabel Pantoja, que en cadascuna de les seves intervencions a 'Sálvame' intenten mostrar-se neutral en tot aquest assumpte. En l'entrevista del diumenge al 'Deluxe', Kiko Rivera va afirmar que la seva cosina estava en una posició molt complicada, intentant mostrar-se imparcial. Això, però, li està servint de molt poc, ja que la seva tieta no està mostrant-li el seu agraïment de cap de les maneres.

A més, el convidat tampoc va dubtar a criticar la neutralitat de la seva cosina, ja que creu que per comentaris que ha fet en televisió, es veu de lluny que està a favor de la seva tieta. En la seva anterior entrevista, el mateix Kiko va confessar que a Cantora es criticava la condició física d'Anabel i, fins i tot, se li va arribar a dir que si seguia menjant, no trobaria mai parella.

Uns comentaris del tot ofensius i que no concorden amb l'estima que sempre mostra públicament Anabel Pantoja a la seva tieta Isabel i al seu oncle Agustín Pantoja. Durant tot aquest temps, Anabel sí que ha visitat Cantora i ha estat amb la seva tieta, però d'aquestes trobades n'ha transcendit molt poc, ja que la tertuliana sempre ha tingut por que algun dels seus comentaris en públic sobre aquestes visites li tanquessin per sempre les portes de la finca familiar.

Un temor que seria altament justificat, ja que, segons expliquen, el seu oncle Agustín estaria vigilant tot el que es diu i qualsevol pas en fals de la jove podria jugar-li en contra seva. A més, la mateixa Isabel Pantoja ha verbalitzat públicament que li encantaria que la seva neboda no treballés a 'Sálvame' i que tingués una feina que no tingui res a veure amb la televisió.

Els comentaris d'Anabel causen rialles a Cantora

Ahir, 'Sálvame' va rebre la visita d'Alejandro Albalá, exparella d'Isa Pantoja i que, gràcies a aquesta condició, ha pogut presenciar algunes situacions d'allò més surrealistes a les seves visites a Cantora. El jove ha confirmat que hi ha un televisor en el qual s'emeten durant les vint-i-quatre hores del dia concerts i videoclips d'Isabel Pantoja, amb uns convidats que aplaudeixen el televisor i no dubten a ressaltar la bellesa i l'art de la cantant en cadascun aquests documents audiovisuals.

Preguntat pel paper que té Anabel a Cantora, Alejandro afirma que, quan Anabel parla, en aquella casa ningú l'escolta. I quan ho fan, és per riure de les seves opinions, donant a entendre que allà importen molt poc i que la seva presència seria pràcticament anecdòtica. Així, d'aquesta manera, el paper d'Anabel queda encara més desdibuixat que mai, i la seva presència a la casa serviria només per seguir mantenint el seu lloc de treball a 'Sálvame', al·legant així el vincle que té amb la seva tieta.

Tot això està molt lluny de les declaracions públiques que ha fet la 'tonadillera' sobre la seva neboda cada vegada que ha pogut, afirmant que per a ella és una filla més, amb la qual ha compartit feina, viatges i moltes confidències. Només el temps ens dirà si la cantant acaba premiant la fidelitat de la col·laboradora de 'Sálvame' i li dona, per fi, la importància que mereixeria la filla del seu germà Bernardo, un home pràcticament anònim i que ara s'està convertint en personatge públic per culpa de les informacions que s'estan publicant en 'Sálvame'.