Anabel Pantoja esclata i critica entre llàgrimes les paraules de Carmen Gahona dirigides al seu pare

La família Pantoja ha demandat la parella de Chiquetete

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja | Telecinco

Carmen Gahona va deixar anar uns comentaris sobre Bernardo Pantoja que no han agradat gens a la seva filla. El que va dir no hauria d'haver-se escoltat, però sense saber que la trucada no s'havia tallat, va continuar parlant d'ell després d'haver al·ludit a la defunció de Manuela Pantoja. Les seves paraules no van agradar gens a Anabel Pantoja, qui ha decidit no callar-se i anar a 'Sálvame' per contestar a Carmen.

Anabel enfonsada

«No diré ni el teu nom, ni et diré el que ets! No tinc temps, ni encara que tingués tot el temps del món, per utilitzar el meu pare per obtenir informació, ficar-lo en un enterrament i utilitzar-ho en aquest programa. Mai!», indicava la filla de Bernardo afectada per les declaracions de Gahona, qui va assegurar que això és al que es dedicava.

Anabel va fer referència a unes paraules de Gahona que són les principals causants d'aquest conflicte. «A veure si li tallen l'altra cama», això és el que va enfadar tant a la filla de Bernardo. Entre llàgrimes explicava el mal que li va fer escoltar això: «Em fa cosa de qui parla. El que ell porta patint». Els col·laboradors del programa es van ficar del seu costat, li van donar suport i Kiko Hernández va saltar contra Gahona: «Carmen, tens límits?».

Anabel Pantoja visiblemente afectada
Anabel Pantoja visiblement afectada | Telecinco

La família Pantoja l'ha demandat

Els comentaris en referència a la salut del seu pare la van indignar i va assegurar que ella no li desitja res dolent en aquest aspecte a Gahona: «Ho vaig passar tan malament a l'agost amb el meu pare, que no li desitjo res dolent a aquesta senyora. Al contrari, que sigui molt feliç amb el seu Antonio i si m'ha de demandar que ho faci».

De fet, ella ha decidit continuar endavant amb la demanda contra Gahona i ha indicat que «va directament al jutjat». Aquesta decisió la va prendre junt amb el suport dels seus familiars, ja que la demanda és «en nom de tota la família Pantoja».


Comentaris

envia el comentari