Anabel Pantoja comença un romanç amb l'Omar, un surfista canari i amant dels tatuatges

La televisiva ha superat la dura ruptura que va tenir amb Juanlu

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja, enamorada una altra vegada | Mediaset

La vida continua i si no que ho preguntin a Anabel Pantoja. La neboda de la cantant ha despertat tots els rumors i, després de la dura ruptura que va patir amb Juanlu, podria haver tornat a l'actualitat amorosa, agafada de la mà de l'Omar, un surfista canari que s'hauria convertit en l'obsessió de la televisiva.

Els companys de la protagonista a 'Sálvame', així com els col·laboradors de '¡Qué me dices!', han estat els encarregats de difondre les suposicions que ja estan en boca de tots. Segons aquestes informacions, Anabel hauria passat pàgina i estaria gaudint d'un dolç moment, a l'inici d'una nova relació.

De fet, tot i els constants rumors al seu voltant sobre aquest tema, ha estat la mateixa tertuliana la que ha fet esclatar tota sospita, mitjançant la seva última publicació al compte d'Instagram. En ella, es veu Anabel amb un somriure i molt feliç, encara que el que més impressiona són les paraules que dedica en el missatge:

«Ja no vull un altre déu que s'apiadi de mi», escriu la cosina de Kiko Rivera, «ni un altre vers més gran que parli de tu, amb el teu somriure en tinc suficient! No hi ha temporal que pugui amb mi». L'escrit l'acompanya amb una la icona d'una onada, el que es valora com un gest a la passió pel surf del seu xicot.

Mantenen el secret

Tot i que els rumors són constants i les evidències clares, cap dels dos membres de la suposada parella ha volgut parlar clar al respecte. Ambdós continuen portant en secret la seva història, encara que les publicacions d'Instagram han contingut evidències de les sospites.

Un exemple són les fotografies publicades el 18 i el 22 de febrer. El primer dia va ser l'Omar qui va pujar una imatge a les dunes de Maspalomas, a Las Palmas. Quatres dies després, Anabel Pantoja compartia un retrat a la mateixa ubicació, fent saltar les sospites de si les havien pres el mateix dia, encara que van publicar-les en moments diferents.

Sigui com sigui, l'Omar s'ha convertit en un blanc de les càmeres. Esportista, musculós i amant dels tatuatges. Originari de les Illes Canàries, on s'ha desplaçat Anabel en repetides ocasions, les últimes setmanes, però coneixedor de Sevilla, on es va deixar veure fa tan sols un mes. Es confirmarà la teoria d'un nou romanç entre els joves.


Comentaris

envia el comentari