Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes

Anabel Pantoja decep Yulen Pereira en el seu retrobament televisiu

Després del que va passar a la final de 'Supervivientes', Anabel ha decebut bastant la seva parella

Anabel Pantoja va ser una de les grans protagonistes de la gran final de Supervivientes 2022 , final que va acabar guanyant Alejandro Nieto. Tot i que Anabel Pantoja no era una de les finalistes que podien guanyar els 200.000 euros, la seva arribada a Espanya va ser estudiada amb tota mena de detalls. Després de passar tres mesos als Cayos Cochinos, la seva tornada generava una enorme expectació entre els fidels seguidors del reality de Telecinco.

La neboda d'Isabel Pantoja ha sorprès tothom quan, unes hores abans d'aparèixer pel plató de Supervivientes, es filtrava des de Sálvame que havia fet una cosa especial tan bon punt havia aterrat a terra espanyola. Es tracta d'un assumpte que generarà molta polèmica.

Anabel Pantoja es retroba amb Yulen després de fer-ho amb Omar

Anabel, que era conscient de l'interès que tindria la trobada amb la seva exparella Omar Sánchez, va acceptar la proposta del programa Déjate querer. Va dir que sí a asseure's  i a parlar amb el windsurfista canari en un plató de televisió.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez es tornen a veure després d'estar tants mesos separats | GTRES

És una decisió que en va deixar molts estupefactes. Sobretot, perquè Anabel Pantoja havia arribat a Espanya i no havia pogut veure la seva parella actual. Això ho faria unes hores més tard de retrobar-se amb el que encara és el seu marit. Segons apuntava Toñi Moreno, el programa que es va gravar ahir i que s'emetrà demà dissabte, deixarà molt clara la situació entre tots dos.

Un retrobament que no sabem com es prendrà Yulen, que ha estat l'altre protagonista de la final després del fred retrobament que ha tingut al plató amb la sevillana.

La reprimenda de Jorge Javier en veure l'actitud d'Anabel Pantoja

Jorge Javier Vázquez, després de conèixer els tres finalistes després de l'eliminació d'Ignacio de Borbón, presentava Anabel Pantoja. Ho feia amb tots els honors i rebia l'ovació del públic de Supervivientes després del bon reality que ha fet la col·laboradora de Sálvame.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
'Supervivientes' ha viscut el retrobament de la parella | CatalunyaDiari

El públic esperava que, tan aviat com trepitgés el plató, Anabel seria més efusiva amb Yulen Pereira, però va ser ben al contrari. En primer lloc, Anabel Pantoja va rebre l'abraçada i l'afecte de la seva cosina Isa, i va deixar Yulen en un segon pla. A més, després de retrobar-s'hi, amb prou feines va tenir temps d'abraçar-la a causa de l'enorme emoció que sentia la sevillana en aquell moment.

«És que ni li has fet un petó»

Amics i familiars han dirigit tota la seva atenció a Anabel i ella ha deixat de banda la seva parella, cosa que li ha retret el presentador del programa, Jorge Javier Vázquez.

«Escolta, permet-me que et digui una cosa, has vist Yulen i no li has fet un petó? És que ni li has fet un petó», li ha etzibat estranyat el català. «Ui, perdó», ha respost Anabel, que s'ha acostat al seu xicot de manera immediata.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira a la gala final de 'Supervivientes 2022' | CatalunyaDiari

Per intentar arreglar aquest error que va tenir la col·laboradora, la sevillana va dedicar una sèrie de bones paraules a l'esportista. Finalment, li va fer un petó als llavis que ha fet baixar la tensió que es palpava a l'ambient. A més, es notava un cert malestar a l'expressió del tirador.

A partir d'aquí, i durant la resta de la gala, Anabel Pantoja va estar molt enganxada a la seva parella i van compartir confidències de tota mena. La jove estava desitjant saber tot allò que s'havia dit a Espanya sobre el reality i, especialment, sobre la seva relació. La veritat és que l'ex d'Omar Sánchez s'ha mostrat realment nerviosa i, unes hores després d'aterrar al nostre país, encara està una mica descol·locada.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022