Foto d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja decideix tornar, però no ho farà a Sálvame'

Anabel Pantoja torna a la televisió enmig de la polèmica

Anabel Pantoja ha decidit reprendre els seus compromisos professionals després de la mort del seu pare, Bernardo Pantoja. La neboda d'Isabel Pantoja encara està de dol, però considera que ja és hora de reprendre la seva vida.

Des que es va conèixer la trista notícia de la mort del germà de la cantant, la 'influencer' va decidir abandonar la televisió. Les seves aparicions al MediaFest Night Fever i a El debate de las tentaciones van ser aparcades, fins ara. Anabel ha tornat a la televisió i ha deixat clar que no vol saber res de Sálvame.

Anabel Pantoja reapareix després de la mort del seu pare

Anabel va passar fa dies per un dels moments més complicats. La col·laboradora se'n va anar a Sevilla urgentment per poder acomiadar-se del seu pare. Ella i la seva família van estar al costat de Bernardo fins al seu darrer dia, quan finalment va morir acompanyat.

Va ser un cop dur al qual s'hi van sumar les nombroses polèmiques que van embolicar i entelar l'adeu al germà d'Isabel Pantoja. Decebuda pel tracte que va rebre dels seus excompanys de Sálvame, la neboda de la Pantoja va decidir parlar i atacar el programa.

Ara, una mica més recuperada d'aquest dur tràngol, Anabel ha tornat a la televisió i ho feia donant l'esquena a l'espai vespertí de Telecinc. Així deixa clar que encara està dolguda amb el programa. El lloc escollit per reaparèixer va ser el plató de El debate de las tentaciones el darrer dilluns 5 de desembre. «Em fa especial il·lusió dir que avui està amb nosaltres Anabel, vine que et faci una abraçada. T'estimem, i a la teva família, també», així li donava la benvinguda Sandra Barneda.

La col·laboradora es fonia en una abraçada amb Barneda mentre tothom aplaudia el seu retorn. Un cop asseguda al seu lloc, Anabel agraïa al públic l'ovació rebuda i va somriure emocionada mentre saludava l'audiència.

La 'influencer' va escollir per al seu retorn un espectacular vestit platejat i uns botins a joc amb què va rebre milers de 'm'agrada' a les xarxes. Sens dubte, la seva reaparició va ser espectacular i no va deixar indiferent ningú.

Anabel Pantoja torna a Sálvame el dany ocasionat

Anabel ha donat un cop sobre la taula i ha demostrat que encara està molt dolguda amb el tracte que va rebre de Sálvame. La col·laboradora podria haver posposat el seu retorn i reaparèixer al MediaFest Night Fever, cosa que certament hauria beneficiat el seu antic programa.

Tot i això, va preferir fer-ho a El debate de las tentaciones: ha decidit privar Sálvame d'un moment d'allò més televisiu. Anabel segueix decebuda amb els seus excompanys per la manera de tractar la mort del seu pare. Van donar cabuda a tota mena de rumors sobre el que va passar a l'hospital i a l'enterrament, per la qual cosa van donar veu als enemics de la família.

Es va acusar Anabel d'haver agredit verbalment Junco i alguns amics del seu pare que volien acomiadar-se'n. Pel que sembla, la col·laboradora es va negar a donar-li el seu lloc com a vídua, cosa que ella va negar rotundament. «Podeu deixar descansar el meu pare? Esteu donant la versió que us interessa. No m'esteu respectant, estic decebuda», deia molt enfadada en una trucada a Sálvame mentre demanava que, per favor, deixessin de parlar del tema.

Aquesta intervenció va aixecar molta polèmica entre els seus companys, que la van titllar de voler controlar el contingut del programa. Fins i tot Jorge Javier li recriminava la seva actitud i la criticava: «Anabel només ens truca per renyar-nos, hi ha confiances que fan fàstic. Quan es parla de la família vol un tractament de família reial i això no és així», sentenciava el presentador.

És evident que la relació entre la col·laboradora i Sálvame travessa el seu moment més delicat. Per això, va decidir reaparèixer a El debate de las tentaciones i no en un altre programa de La fábrica de la tele.