Anabel Pantoja es defensa davant les dures crítiques de Kiko Hernández

Assegura que «arriba fins on arriba»
Anabel Pantoja ha enfrontat Kiko Hernández | Telecinco

Anabel Pantoja viu una de les pitjors sorts possibles dins del panorama mediàtic actual: a causa de la seva família, la controvèrsia i els problemes l'han seguit sempre, rperò és que és molt difícil mantenir-se al marge de tot. Aquesta vegada, precisament, ha estat aquesta la causa de la discòrdia: el presentador Kiko Hernández l'ha acusat de no «mullar-se» amb els temes de la seva família. Tal com recull la revista 'Setmana', Anabel ha volgut donar la cara i ha contestat: «M'agradaria dir que quan se'm pregunta, jo vaig dir que ara com ara no», fent referència al suposat embaràs de Chabelita. «Jo vaig trucar a la meva cosina quan em van dir al programa que estava embarassada, i ella em va dir que no. Aquesta és la realitat que em va dir la meva cosina. Jo tan sols ho trasllado. No sé què ha pogut passar. He transmès el que m'ha dit la meva cosina. Sóc una missatgera. No vindré aquí a desvetllar alguna cosa de la meva família», ha continuat explicant la col·laboradora. 

Finalment, després de deixar clar que està molesta i dolguda per les feridores paraules de Kiko, Anabel ha sentenciat: «Arribo fins on puc. És una situació molt desagradable, i quin va ser el meu error, dir que no! No podia dir res amb el problema de Kiko Rivera. Amb el del meu cosí, em buscava un problema molt gran. No diria res, perquè no és res meu». Certament, Anabel es troba en una posició incòmoda, conflictiva i pot ser que irreconciliable: difícilment es pot prendre part quan el problema ve de dins de la teva pròpia casa. No obstant això, pot ser que la solució es trobi en arribar a un punt mitjà entre els dos mons.

 

Ara, durant l'última emissió de 'Sálvame', Kiko ha tornat a criticar el fet que oculti informacions pertinents al programa, cosa que ha forçat Anabel a defensar-se. Amb tot, finalment, ha acabat dient: «Si no esteu còmodes perquè jo estigui aquí, no torno. Si us ve de gust no veure una persona de cames creuades negant alguna cosa, jo no vull incomodar». La col·laboradora feia referència a un comentari de Kiko Hernández que la definia com una persona que es limita a «encreuar les cames i menjar patates, mentre ho nega tot».Comentaris

envia el comentari