Anabel Pantoja surt en defensa de Kiko Rivera i carrega contra Kiko Hernández

Kiko Rivera continua de baixa per depressió

Kiko Hernández y Anabel Pantoja
Anabel Pantoja i Kiko Hernández | Telecinco

Kiko Hernández té en Anabel Pantoja, una de les seves pitjors enemigues. El tertulià de 'Sálvame' sembla que no acaba de pair les darreres publicacions d'Anabel Panjota a les xarxes i, per això mateix, aquest va optar per passar a l'ofensiva en atacar Kiko Rivera. Hernández, en aquest sentit, va criticar sense embuts a Rivera en qüestionar la depressió que estaria travessant

Anabel Pantoja, però, no va dubtar en contraatacar. Mentre Henández explicava que no entenia per què Kiko promocionava la seva carrera com a discjòquei si estava malalt, Anabel va saltar relatant que són situacions compatibles i gens estranyes.

Anabel Pantoja surt en defensa de Kiko Rivera

«No sóc metge, ni tampoc sóc jutge», va explicar Anabel Pantoja mentre s'intentava defensar de les acusacions del tertulià.«Crec que no és dolent promocionar les seves cançons. Només va dir que volia deixar els escenaris», va explicar aquesta mentre al·legava: «Això que fa en Kiko no és gens dolent».

Kiko Rivera sigue alejado de las cámaras
Kiko Rivera, allunyat dels focus| Instagram

 

Per això mateix, la jove tertuliana va prosseguir amb la seva defensa a Rivera. «Jo crec que no és dolent que en Kiko segueixi promocionant les seves cançons. És més, crec que el beneficia». 

Kiko Rivera està «més animat»

Superat el conflicte, va ser l'hora que els membres del programa preguntessin a Anabel Pantoja per la situació actual de Kiko Rivera. «Està una mica més animat, això és cert», va explicar la mateixa Anabel mentre assegurava que, tot i això, el procés de recuperació acaba de començar.

Al fil de la declaració, doncs, aquesta va detallar: «A dia d'avui en Kiko està fent vida normal». Així mateix, Anabel va tancar la seva declaració que Rivera encara necessitava més temps per afrontar la recuperació de la depressió que pateix i que per això: «Necessita encara un pèl més de temps dins d'aquest 'atur' que s'ha agafat».


Comentaris

envia el comentari