Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja descobreix la dinerada que ha guanyat gràcies al seu xicot

Anabel sap què trobarà quan acabi el concurs

Anabel Pantoja segueix trobant a faltar el seu xicot a Supervivientes, i això que encara falta una setmana per proclamar el guanyador d'aquesta nova edició.

Mentre Anabel intenta agafar forces després de perdre'l, l'esportista ha aprofitat el seu temps de la millor manera. Sí, perquè s'ha embutxacat uns quants milers d'euros després de donar la seva primera entrevista exclusiva a la revista Lecturas.

Així, l'actual parella d'Anabel Pantoja ha obert el seu cor i ha explicat els secrets de tot el que va viure als Cayos Cochinos durant els últims tres mesos.

Anabel Pantoja es frega les mans amb els diners que li han pagat

Tot i les discussions que va mantenir amb els seus pares només aterrar a Madrid, sembla que les aigües s'han anat calmant. Amb aquesta entrevista, Yulen Pereira vol deixar clar que els seus sentiments manen per sobre de tot.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja està enamorada de Yulen | TELECINCO

Això sí, l'esportista es vol preparar per als Jocs Olímpics del 2024. Així que, després que torni Anabel i passin unes vacances merescudes, es posarà a entrenar com el que més per no defraudar els seus pares.

A l'entrevista que va oferir dimecres, Pereira admet que està enamorat de la sevillana, encara que entona el mea culpa sobre certes coses que va fer a l'illa. Parlem de les imatges íntimes que van sortir a la llum i que, ara com ara, no vol recordar.

Una entrevista que deixa molts titulars

«Em fa vergonya el nostre vídeo íntim, me'n penedeixo», afirma l'hispà-cubà sobre aquesta tòrrida trobada sexual. «Demano perdó als meus pares, si pogués tornar enrere, no ho faria», reconeixia. Alhora, ha afirmat que «mana la passió i, al final, Anabel Pantoja es va adonar que ens gravaven, però ja no podíem fer res».

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira amb Anabel Pantoja a Supervivientes | Catalunya Diari

Sobre el seu amor cap a la seva noia, ho té ben clar. «No m'havia enamorat mai d'aquesta manera. Ara que Anabel i jo estem lluny, ho sento encara més fort», explica.

Així mateix, deixa clar que «mai» havia tingut una relació amb una dona més gran que ell. «Aquesta és la maduresa que m'ha agradat i m'ha enganxat», confessa l'esportista a les pàgines de la coneguda revista rosa.

«Començarem una vida junts a Madrid, vull tenir una família. Hem de fer molts passos i conèixer-nos molt més», prosseguia. Sobre l'opinió de la seva mare sobre la relació, opina el següent.

«És important que una relació sigui només de dues persones. La meva mare m'ha dit que faci el que vulgui, que, si em fa feliç, segueixi endavant», explica contundent.

La dinerada que s'ha embutxacat el noi d'Anabel Pantoja

Aquesta entrevista s'ha comentat a fons a Sálvame, la filla gran de María Teresa Campos, que treballa amb la revista cada setmana, ha afirmat que s'ha pagat amb escreix. «Us dic que ha guanyat com a mínim 10.000 i com a màxim 15.000», ha sentenciat en directe.

Yulen Pereira
Yulen Pereira ha fet una sucosa entrevista | Instagram

De la mateixa manera, després de les paraules del xicot d'Anabel Pantoja, el reporter Sergi Ferré preguntava a la mare de Yulen què n'opina de les declaracions.

«Tot el que digui el meu fill està perfecte, si és feliç jo soc feliç», ha afirmat Arelys sobre la seva relació amb Anabel. «Jo no pinto res aquí, el que ha anat al concurs ha estat ell, ja va sortir i ara el meu fill que s'apanyi, jo no tinc res a veure», deia.

Però, a més a més, Ferré també l'ha qüestionat sobre si hi ha alguna opció que vagi a un 'reality', una informació que sortia a la llum fa unes hores. «M'he quedat blanca, no en tinc ni idea. Ningú ha parlat amb mi, no tinc ni idea del que és», ha dit.