Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja descobreix que està ingressat un altre cop i demana ajuda urgent

Anabel Pantoja rep una mala notícia a la seva tornada a les Canàries

Anabel Pantoja s'ha enfrontat amb la realitat. Després de setmanes de viatges, dinars, concerts i platges paradisíaques, a la neboda d'Isabel Pantoja li toca agafar les regnes de la seva vida. I el primer pas per tornar a la normalitat ha estat tornar a les Canàries, on els records de la seva vida amb Omar li han passat factura.

Ara, mentre Yulen és a Mallorca amb la seva mare, Anabel rebia una de les notícies més preocupants. El seu pare, Bernardo Pantoja, travessa un moment molt delicat de salut i ha hagut de ser novament ingressat. Una notícia que entela el voltant de la 'influencer' i que manté tota la família en alerta.

Anabel Pantoja fa saltar les alarmes davant de l'última hora del seu pare

Anabel Pantoja ha passat els darrers cinc mesos en un núvol. Sí, perquè des que va posar rumb a Hondures, la seva vida ha fet un gir de 180 graus. Ja han passat cinc mesos i encara la 'sobriníssima' sembla viure en un somni.

Del Carib va endur-se un nou amor amb què ha viscut a tot tren des que va posar un peu a Espanya. Però, ara, és hora de tocar de peus a terra i atendre les obligacions que ha deixat en stand by durant els últims mesos.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira a les seves vacances
Anabel Pantoja ha viscut unes vacances luxoses des que va tornar d'Hondures | GTRES

Una té a veure amb el seu pare. Beranrdo Pantoja fa molt de temps que travessa un moment delicat de salut que l'ha portat a estar ingressat durant setmanes. Una situació que va fer pensar en el pitjor i que va omplir la família d'angoixa.

Especialment Junco, que no se separa del seu marit i que roman atenta a les seves necessitats. La japonesa ha estat l'encarregada d'avisar, fa unes hores, que alguna cosa no anava bé al germà de la cantant.

Bernardo Pantoja pel carrer
El pare d'Anabel Pantoja ha estat tornat a ingressar en un hospital de Sevilla | Europa Press

«És molt complicat el que explicaré, hi ha una última hora de Bernardo», començava dient el reporter de Sálvame, José Antonio León. «Al migdia han vist Junco molt nerviosa, ha anat a l'ambulatori que té a prop i Bernardo ha hagut de ser traslladat a l'hospital Virgen del Rocío», explicava.

Un nou ingrés hospitalari que afegeix més preocupació a una situació que sembla que no té fàcil solució. Una vegada més, el pare d'Anabel Pantoja rep un revés en la seva salut que, segons apunten, podria complicar molt la seva malmesa situació.

▶️ Vídeo del dia

Anabel Pantoja rep el pitjor dels pronòstics: «Hi ha infecció»

A Anabel Pantoja se li acumulen els problemes. A la participació imminent del seu encara marit, Omar Sánchez, a Pesadilla en el Paraíso, se li suma l'ingrés del seu pare. Enrere queden ja els dies sense preocupacions i el 'postureig' a Instagram, i ara toca enfrontar-se a la realitat més dolorosa.

I és que, el pronòstic de Bernardo no és gens favorable. Sembla que aquest últim ingrés revesteix una gravetat que afegeix més preocupació sobre la seva salut. Recordem que el germà de la 'tonadillera' arrossega diversos problemes derivats de la diabetis que pateix des de fa anys i per la qual va acabar perdent una cama.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel Pantoja coneix que una infecció amenaça la salut del pare | CatalunyaDiari

Però, novament, la situació s'ha complicat i ha hagut de ser ingressat d'urgència. «Està ingressat, està en observació i és molt complicada la nova situació», comentaven al plató de Sálvame. «Hi ha infecció i ja sabeu, quan hi ha infecció, la problemàtica que té en tots els aspectes», afegien.

Mentre s'espera que Anabel faci acte de presència a la capital sevillana, Junco ha esclatat. És ella qui està pendent del pare de la 'influencer' mentre que l'exsupervivent hauria visitat Bernardo molt poques vegades.

Aquesta és l'angoixa de la japonesa que, segons apunten, «està demanant ajuda urgentment perquè no en pot més». Per a la cunyada d'Isabel Pantoja, hi ha una deixadesa per part de la família del seu germà, qui necessita més que mai el suport dels seus éssers estimats.