Primer pla d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja s'opera els glutis i mostra a Omar Sánchez el que es perd

Anabel Pantoja presumeix de rereguarda i el seu ex reacciona

Anabel Pantoja està decidida a refer la vida després d'haver protagonitzat un dels matrimonis més fugaços. Ara vol centrar-se en sí mateixa i en la seva feina, i veure si és capaç de viure sola i anar per lliure.

De moment, la col·laboradora ha estrenat casa i una mica més, ja que fa uns dies es va sotmetre a una intervenció estètica que ha millorat els seus glutis. Es tracta d'un pas més per remodelar el seu físic que no ha trigat a provocar la reacció del seu ex, Omar Sánchez.

Anabel Pantoja presumeix de cul i deixa a Omar Sánchez al·lucinat

De vegades, quan es produeix una ruptura sentimental, algun dels seus protagonistes decideix canviar d'imatge. Una tallada de cabells radical o un canvi d'estil marquen l'inici d'una nova vida.

En el cas de la neboda d'Isabel Pantoja, ha fet un pas més enllà i ha decidit posar-se en mans de professionals. Disposada a aconseguir un físic tonificat i ferm, Anabel va acudir a la seva clínica estètica de confiança per sotmetre's a un tractament nou.

Fotografia d'Anabel Pantoja
Anabel Pantoja presumeix del seu retoc de glutis. | Instagram (@anabelpantoja00)

Un tractament dirigit a millorar els seus glutis mitjançant la radiofreqüència i així aconseguir un efecte push up. El resultat sembla haver estat del seu gust, ja que ha compartit amb els seus seguidors aquesta transformació com només ella ho sap fer.

Posant amb un breu biquini que deixa poc a la imaginació, Anabel Pantoja apareix d'esquena mostrant els seus nous glutis als més d'un milió de seguidors. «Aquesta primavera estreno nous glutis», afegeix la influencer, asseguda a la vora d'una envejable piscina.

Les reaccions dels seus fans no han trigat a arribar, com tampoc ho ha fet la del seu exmarit. Omar Sánchez era dels primers a comentar la foto del canvi d'Anabel, sorprès pel físic que se li està quedant a la seva ex.

Primer pla d'Omar Sánchez
Omar Sánchez reacciona a la foto d'Anabel Pantoja. | GTRES

Encara que el surfista i la col·laboradora van posar fi a la seva relació de 4 anys, tots dos segueixen mantenint una relació excel·lent. N'és una prova que encara se segueixen a les xarxes per estar al corrent de totes les novetats.

En aquest sentit, el canari ha volgut comentar l'última publicació d'Anabel amb un to d'ironia. «Està maco el buda», escrivia afegint una emoticona picant l'ullet. Una manera de desviar l'atenció dels seguidors de la figura de la seva exdona cap al quadre que penja de la paret.

Anabel Pantoja disposada a tot per mantenir al seu costat al 'negro'

Tot i que Anabel va deixar clar que la decisió de la seva separació no té marxa enrere, el seu comportament fa pensar el contrari. Al plató de Sálvame es mostra una mica penedida de la seva determinació, encara que reitera que no hi haurà reconciliació.

És clar que entre tots dos encara hi ha molt afecte i que Omar no dubta a coquetejar amb la seva ex quan té la més mínima ocasió. Si a això li sumem que la influencer va deixar clar que no vol que refaci la seva vida tan aviat, la cosa canvia.

De fet, es va mostrar molt contundent quan els seus companys van insinuar que 'el negro' podria tenir una relació amb Alexia Rivas. «No vull que estigui amb ella», va exclamar de forma sobtada davant la sorpresa dels seus companys.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja continua cridant l'atenció del seu ex. | Mediaset

Serà aquesta nova intervenció una manera de cridar l'atenció del seu ex i allunyar-lo d'Alexia. Sigui com sigui, Anabel Pantoja no vol desprendre's d'Omar, ja que segueix sent una de les persones més importants a la seva vida.

De moment, la prima de Kiko Rivera continua millorant el seu aspecte físic disposada a lluir cos aquest estiu. Una metamorfosi que potser el canari també acabi gaudint si, finalment, ella guanya el duel a la col·laboradora de Ya es mediodía.