Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament

Anabel Pantoja parla després de separar-se d'Omar Sánchez: es van casar fa quatre mesos

La influencer ha donat la cara després de la ruptura amb Omar

Anabel Pantoja s'ha pronunciat a les xarxes socials després de la notícia bomba que es va destapar a 'Viva la vida' i que afirmava que el matrimoni havia trencat.

 

Una situació que es veia venir, que molts dels seus seguidors s'havien adonat que Omar i ella cada vegada passaven menys temps junts.

Després de publicar-se un informe detallat sobre els possibles problemes que hi havia al matrimoni, Raquel Bollo, amiga d'Anabel, ho va confirmar, I és que Anabel Pantoja, pel que es veu, va demanar un temps al seu marit.

Concretament, li hauria demanat quinze dies per a replantejar-se el futur amb ell. Per si no n'hi hagués prou, Kiko Matamoros va revelar en exclusiva al mateix programa que Anabel Pantoja estava amb una persona. Això sí, hores més tard, la protagonista d'aquesta història ho va desmentir a les xarxes socials.

 

Anabel Pantoja reacciona després de destapar-se la ruptura amb Omar

El cas és que Kiko Matamoros afirmava que «un senyor ha aparegut a la vida d'Anabel, i ha perdut el cap per ell». Després d'aquestes especulacions sobre la seva vida, Anabel ha fet un pas endavant i ha contestat a Kiko Matamoros a través d'una història d'Instagram.

«Després de totes les informacions que s'han donat, em veig obligada a parlar, per tal de no perjudicar tres persones que tenen família, feina i vida i que no hi tenen res a veure», començava el missatge.

Muntatge d'un mòbil amb una story d'Anabel Pantoja
Anabel Pantoja ha desmentit que hi hagi una tercera persona a la ruptura | Instagram

«El meu entrenador i amic íntim és Javier Pantoja, i cap altre. Em veureu amb ell compartint entrenaments, sopars i moments, com fins ara he fet públicament. Sense que hi hagi cap tercera persona, ja que no existeix, demano respecte per a tothom. Gràcies», finalitzava la story.

El que ha cridat l'atenció és la manera com Omar Sánchez ha respost a les informacions del programa de Telecinco que indiquen que Anabel i ella ja no estan junts.

L'exsupervivent va tenir una reacció molt diferent de la de la seva dona. I és que va publicar a Instagram una fotografia del dia del casament, l'1 d'octubre del 2021, a l'illa de La Graciosa, però Anabel no hi sortia.

Un mòbil amb una story d'Omar Sánchez
Omar Sánchez ha publicat una foto del dia del seu casament | Instagram

Una instantània en què se'l pot veure amb els seus millors amics aquell dia tan especial per a ell. Tot i que, pel que es veu, han canviat moltes coses des que Anabel i Omar van passar per l'altar.

Les sospites que la relació no anava bé

Des que es van casar, Anabel i Omar només han publicat dues imatges junts a les xarxes socials. Un detall que resulta xocant, tenint en compte que la neboda d'Isabel Pantoja és molt activa a les xarxes.

L'última foto publicada en què surten junts és del dia de Reis. Aquestes tres setmanes de silenci han provocat que augmentessin les especulacions sobre una possible ruptura. Un final amorós que la mateixa Anabel no va desmentir a les stories que va publicar aquest diumenge.

Primer pla d'Anabel Pantoja plorant
Anabel Pantoja no ha desmentit que hagi trencat amb Omar Sánchez | Mediaset

Els nombrosos viatges d'Anabel a Madrid i Sevilla sense el seu marit feien pensar que alguna cosa no anava bé entre ells. I la gota que ha fet vessar el got va arribar divendres passat, quan el canari va fer una publicació que deixava clar que no passa pel seu millor moment.

«Ningú sap el que portem a la motxilla. De vegades somriem, però dins nostre sentim que el nostre món ens cau a trossos», escrivia Omar a Instagram fa tres dies.