Primer pla d'Anabel Pantoja somrient

Anabel Pantoja deixa clar què pensa de la feina de Belén Esteban a Netflix

Anabel Pantoja parla clar sobre el que pensa del nou projecte

Fa poc més d'una setmana que Telecinco va emetre el darrer programa de 'Sálvame'. Un comiat que, a més, va portar la revelació d'un nou projecte professional per a alguns dels membres de l'equip del popular magazín. Un repte que comença a la plataforma Netflix i que ha provocat la reacció de, entre d'altres, cares tan conegudes com Anabel Pantoja.

El passat dia 23 de juny molts dels col·laboradors que havien participat a 'Sálvame' en aquests 14 anys es reunien al plató per celebrar el comiat: Belén Esteban, Kiko Hernández, Matamoros... No obstant això, en faltaven d'altres com Anabel Pantoja. La influencer es trobava a les illes Canàries lluny dels qui van ser els seus companys de programa.

Tot i això, la neboda d'Isabel Pantoja pujava aquell mateix dia unes publicacions recordant alguns moments viscuts. «Avui acaba una cosa que formarà part de nosaltres», començava Anabel. També va voler referir-se a grans amigues, «companyes que es fan eternes com Belén Esteban».

Anabel Pantoja reacciona davant el nou repte professional de Belén Esteban

Fins i tot encara que la sortida del programa no fos precisament amistosa, Pantoja ha tingut bones paraules per al programa de Mediaset. «Companys davant i darrere us desitjo tot el millor i donar-vos les gràcies per tot el treballat i compartit; fins sempre». Ara, després de conèixer-se la continuïtat del programa a la popular plataforma, Anabel ha volgut aprofitar l'oportunitat per donar el seu punt de vista particular.

La neboda d'Isabel Pantoja, compartia a les seves històries d'Instagram una fotografia de Belén a Netflix. En ell podia llegir-se el missatge següent: «Què et dic? Que la meva amiga comença una nova aventura amb Netflix i jo estic flipant! T'ho mereixes, ara gaudeix-ho i moltíssimes ganes de veure'l».

Història d'Instagram d'Anabel Pantoja promocionant l'aparició de Belén Esteban a Netflix
Anabel Pantoja no va trigar en reaccionar a la notícia del nou projecte de Belén Esteban | Instagram, @anabelpantoja00

Un missatge, en què, sense esmentar cap dels seus antics companys, mostrava la seva alegria per la seva amiga Belén Esteban. Pantoja i Esteban segueixen sent molt amigues tot i que els seus camins professionals són ara diferents. Les seves paraules deixaven clar que no hi ha motiu per pensar en un enuig o distanciament després de conèixer-se que Anabel tenia nova parella.

Va ser la col·laboradora de 'Sálvame' qui va fer pública la relació sentimental entre Anabel i David, el fisioterapeuta que va acompanyar la seva tia durant la gira pels Estats Units.

Captura de 'Sálvame' amb Belén Esteban al plató i una imatge de Anabel Pantoja
Belén Esteban va confirmar a 'Sálvame Deluxe' la relació entre Anabel i David, el fisioterapeuta que va acompanyar la seva tia durant la gira | Mediaset

La mateixa Belén reconeixia a 'Sálvame Deluxe' estar penedida per haver revelat la relació entre l'excol·laboradora i el fisioterapeuta. «Em va dir «no em va agradar que ho diguessis, però no passa res». No ens hem enfadat, parlo amb Anabel gairebé cada dia...», explicava Belén, «Ho vaig dir perquè em va sortir», es disculpava.

Anabel i Belén mantenen la seva amistat malgrat la relliscada de la de Paracuellos

Un error per part de Belén, que va oblidar per un moment que Anabel ara no vol que es parli de la seva vida amorosa. La influencer està allunyada de la televisió des de fa mesos. Actualment està centrada en el seu perfil de xarxes socials on compta amb 1,7 milions de seguidors.

Fa poques setmanes, Pantoja va tenir ocasió de retreure al desaparegut 'Sálvame' el tracte rebut en un moment delicat com la mort del seu pare. «Us desitjo el millor. I que no diguin mai de vosaltres públicament, mentides, suposats delictes, infidelitats, falta de professionalitat amb marques, escàndols públics fins a tornar roba usada».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Com a comiat, Anbel deixava clar què pensava de la seva participació en aquest espai. «No vaig ser la millor companya i col·laboradora, però crec que em vaig portar força bé i vaig donar molt per allò; no m'ho mereixo». Ara, més enllà de 'Sálvame', Anabel s'alegra, i molt, del nou repte professional de la seva amiga Belén Esteban.