Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Anabel Pantoja podria haver deixat Omar Sánchez per un detall del seu cos: la foto

Omar ha vist com Anabel descobria un secret que tenia amagat

 Aquesta setmana, Omar Sánchez per primera vegada ha concedit una entrevista per a aclarir els motius de la ruptura amb Anabel Pantoja. Des que va saltar la notícia, hi ha hagut moltes especulacions pel que fa al motiu que els ha portat a trencar la relació. I, com és lògic, en algun moment s'ha rumorejat sobre la possibilitat que hi hagi hagut terceres persones.

És una cosa que els dos protagonistes de la història han negat des del principi. Per a la cosina de Kiko Rivera, aquesta situació és molt molesta. No contempla aquesta opció.

Nega que hagi aparegut cap home a la seva vida. En el cas d'Omar, però, sempre s'ha tingut molt present el nom d'una noia: Alexia Rivas.

Són molt amics des que van coincidir a 'Supervivientes'. Al reality van passar molt de temps junts, i des de llavors han consolidat una gran amistat. Solen quedar amb bastanta freqüència, i això ha fet que es deslliguessin els rumors sobre una possible relació.

Aquesta teoria ha anat agafant força amb el pas dels dies. Sobretot des que ha sortit a la llum un detall que tant ell com ella tenen al cos. Porten el mateix tatuatge, segons es va revelar a 'Sálvame'.

Moment en què a 'Sálvame' van ensenyar imatges del tatuatge d'Alexia Rivas i Omar Sánchez
Alexia Rivas i Omar Sánchez tenen el mateix tatuatge | Telecinco

El tatuatge en qüestió és una onada. Omar el té al clatell, i Alexia al costat del pit, i això pot explicar moltes coses. El tatuador Fran Arocha assegurava que aquest dibuix simbolitza la unió amb el mar i amb una persona concreta.

És possible que vulguin destacar la connexió van tenir durant el programa i que s'ha allargat en el temps. Però hi ha moltes incògnites sobre aquest tatuatge. Es desconeix si se'l van fer junts quan van sortir de' Supervivientes', com a record, o si és més recent.

En qualsevol cas, no seria la primera vegada que exconcursants d'un reality es fan un tatuatge conjunt.

Anabel Pantoja no dona crèdit

De moment, Omar Sánchez no ha donat motius a Anabel Pantoja perquè desconfiï d'ell. I Kiko Matamoros fa uns dies va voler donar-li un cop de mà aclarint que Alexia Rivas té parella. Pel que sembla, està amb un amic del canari.

En qualsevol cas, Omar ha volgut deixar ben clar a Anabel que entre ell i la jove només hi ha amistat. Li va explicar que s'havia refugiat en ella quan es va desfermar tot l'enrenou mediàtic arran de la separació.

Aquestes explicacions, però, no han acabat de convèncer la neboda d'Isabel Pantoja. No li agrada gens el que està veient ni l'actitud que ell té.

Només cal veure les paraules que li dedica en privat, les quals va rescatar Miguel Frigenti. «El meu exmarit mai em defensa quan m'ataquen, i per l'Alexia sempre dona la cara. És un pocavergonya», va dir.

Omar Sánchez, molt penedit d'haver-se casat amb Anabel Pantoja

Omar va voler opinar sobre el que va passar a la relació amb Anabel, i per això va parlar amb la revista 'Semana'. «L'Anabel ja no em necessitava», va confessar. A més, últimament la nota molt canviada.

«És una persona totalment diferent de la persona de qui em vaig enamorar», explicava. Té clar que «si hagués sabut el que sé ara, no m'hauria casat amb ella», relatava amb molta sinceritat.

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes
Anabel Pantoja no ho està passant bé arran de la separació | Mediaset

Va fer referència a una cosa que va passar a Cantora i que «va fer que em replantegés el futur de la relació», però no va voler entrar en detalls. Unes hores abans que sortís la revista als quioscos, Anabel no va poder contenir la tristesa i va acabar plorant al plató de 'Sálvame'.

Els titulars tan durs que Omar havia deixat la van enfonsar. No s'esperava que la traís d'aquesta manera.