Muntatge amb fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira

Anabel Pantoja pren una decisió amb la suposada amant de Yulen Pereira

Anabel Pantoja ha decidit mostrar-ho

Tothom continua parlant de la ruptura d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira i continuaran fent-ho fins que alguna de les parts parli de manera clara. Ha estat Anabel qui, a través de missatges subliminars al seu Instagram, li ha enviat el que sembla una indirecta a Yulen i a la model Melania.

Tots tres han fet petits passos que no han passat inadvertits per la premsa. Fins ara, sembla que els més directes han estat els d'Anabel Pantoja, que ha decidit plantar cara a la presumpta amant com millor sap: usant les seves xarxes. Li ha enviat una sèrie d'indirectes que no l'han deixada en bon lloc.

Això és el que ha fet Anabel Pantoja quan ha conegut el suposat afer de la seva exparella

A través d'indirectes per Instagram, Anabel Pantoja ha enviat algun missatge, però no ha estat l'única. Primerament, Melania Puntas va contestar a Alejandra Rubio dient-li que no entenia res: «No entenc tota aquesta situació, d'on ho estan traient. Entre Yulen Pereira i jo no ha passat absolutament res», va afirmar.

Tot i això, malgrat no tenir-ne ni idea, segons ella diu, la model ha decidit treure'n profit: ha iniciat el seu primer moviment posant el seu perfil d'Instagram públic, atès que abans d'aquesta polèmica el tenia privat. Tot seguit, ha pujat una fotografia a les històries en biquini a l'estiu. «Necessito estiu», hi escriu, però en anglès. Aquí no es veu cap indirecta cap a ella, però minuts després Anabel Pantoja en puja una molt semblant.

Muntatge d'Anabel Pantoja i Melania Puntas en bikini
Anabel Pantoja responia la presumpta amant de Yulen amb aquesta instantània. | Instagram

La neboda d'Isabel Pantoja també va decidir compartir una foto d'ella en biquini. A més a més, acompanyada de les seves mesures: 102 de pit, 95 d'abdomen i 120 de cintura. Orgullosa de la seva figura i volent enviar una mena d'indirecta a la seva exparella, Anabel Pantoja mostra el seu cos. És cert que la fotografia que no significaria gaire si no l'hagués penjat instants després de la de Melània, també amb biquini.

Entre altres missatges amb indirectes d'Anabel Pantoja hi ha la captura d'una frase que va pujar que deia així: «hi ha gent que t'abraça i et reinicia». A més, tant Anabel com Yulen han decidit esborrar totes les publicacions que tenien junts a les xarxes socials. Això significa tota una declaració d'intencions i no hi ha una altra manera més comuna avui dia d'assegurar als seus seguidors que han trencat.

Així està Anabel Pantoja segons les seves amigues

Amor Romeira va ser qui va avisar Anabel Pantoja de la informació d'una suposada infidelitat que li havia arribat a ella. No obstant això, a la mateixa trucada, Anabel li confessa que ell l'havia deixat i que ara ja entenia per què gràcies a aquesta informació.

Així, la col·laboradora de 'Fiesta' assegurava que la neboda d'Isabel Pantoja «ho ha passat fatal». Mostra d'això és també el missatge de suport de Belén Esteban a través d'Instagram i les paraules que va pronunciar a 'Sálvame': «No parlaré res d'allò que he parlat amb Anabel, que ho sé tot. Però com amiga puc dir que de vegades és millor estar sola que mal acompanyada», va dir contundent la col·laboradora, que només desitja que la seva amiga Anabel Pantoja «sigui feliç».

Finalment, mirant a càmera, Belén va enviar un missatge molt directe a Yulen: «La meva amiga Anabel ha estat un mes treballant, no ha estat de festa. Que bonic que ho donis tot per una relació i, quan hi arribes, et trobes amb coses que no t'agraden».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!