Muntatge amb les fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira

Anabel Pantoja es prepara per a la pitjor notícia: Yulen Pereira ja ho ha fet

Anabel Pantoja no s'ho esperava

Anabel Pantoja podria haver passat un dels seus pitjors dies després de la separació de Yulen Pereira. I és que després de les últimes declaracions públiques de l'esgrimista, tot apunta que la influencer ja s'està preparant per al pitjor.

Fa unes setmanes, el programa 'Fiesta' va deixar en xoc tots els seus espectadors en assegurar que aquesta coneguda parella havia decidit posar punt final a la seva relació amorosa.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja va trencar la relació amb Yulen | CatalunyaDiari

Segons va confirmar en aquell moment Amor Romeira, «només posar un peu a Espanya, Yulen va deixar Anabel Pantoja». «Jo la vaig trucar per explicar-li tot el que sabia i, en aquell moment, ella es trenca i em diu 'ara entenc tot'», va afegir la canària.

I és que, tal com es va especular al seu dia, el motiu que es podria amagar després d'aquesta ruptura no seria altre que la suposada infidelitat de Pereira amb Melania Puntas. «Els han vist fent-se petons», va assegurar Iván González.

Ara, i després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquest tema, l'ex Anabel Pantoja ha decidit donar la cara públicament. Però el que menys s'esperava la col·laboradora de Telecinco era que l'esgrimista explicaria el que veritablement ha passat entre ells.

Anabel Pantoja es prepara per al pitjor

Després de diversos dies esquivant els mitjans de comunicació, l'exnòvio d'Anabel Pantoja s'ha assegut al plató de 'Supervivientes 2023' per defensar la seva mare, mentre ella ho dóna tot a Hondures.

I encara que pugui semblar causalitat, el retorn de Yulen s'ha produït només una setmana abans que la seva última i esperada entrevista vegi la llum. Una xerrada en què, segons ha avançat Kiko Hernández hores abans del retorn televisiu de Pereira, ho explicarà «absolutament tot».

«Hi ha canya. Del que s'ha explicat al que ell explicarà…», va assegurar el col·laborador de 'Sálvame'. A més, ha deixat molt clar que «abordarà temes greus» relacionats amb Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Imatge de Yulen Pereira
L'ex d'Anabel Pantoja ho explicarà tot | GTRES

Per això, i després de conèixer aquest avenç, l'ex d'Anabel Pantoja no ha pogut evitar acaparar totes les mirades durant l'última gala d'aquest conegut reality de Telecinco.

I és que tot i que hi ha anat en qualitat de defensor d'Arelys, Jorge Javier Vázquez no ha pogut evitar preguntar-li al jove per la seva vida personal.

Imatge de Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier ja sabia de la ruptura abans de fer-se oficial | TELECINCO

Abans de començar amb la gala, el presentador ha demanat a la direcció que li deixés uns segons per dir una cosa a l'última desil·lusió amorosa d'Anabel Pantoja.

«Tu te'n recordes el que jo vaig dir el primer dia de gala?», ha preguntat el de Badalona, sembrant el dubte entre els televidents. «Sí, me'n recordo. Vaig flipar una miqueta. Tu saps molt», li ha contestat Yulen, ràpidament.

Després d'assegurar que ell és un «visionari», el presentador ha aprofitat l'ocasió per aclarir tots els dubtes que ell mateix havia generat entre els seguidors del programa:

«Dijous, quan vam estrenar 'Supervivientes', Yulen Pereira ja havia trencat amb Anabel Pantoja, però no se sabia. Vaig saludar Yulen i el primer que li vaig dir va ser: 'Anabel, què? Està a casa plorant?'».

Imatge d'Anabel Pantoja sortint del tanatori
Jorge Javier ja sabia que Anabel Pantoja i l'esgrimista havien trencat | GTRES

En un intent per despistar el comunicador, en aquell moment, l'esportista li va contestar que la influencer era a Sevilla. Una resposta que va passar totalment desapercebuda per al periodista.

Però el que veritablement hauria de preocupar ara a Anabel Pantoja són les declaracions que ha fet Yulen sobre la seva vida actual, tant personal com amorosa.

Sense entrar en detalls, l'esportista ha assegurat que, malgrat tot el que s'ha dit i ha passat les últimes setmanes, ell n'està «bé». «Fa un mes que està al màxim amb molta competició, però bé».

Abans de seguir amb el ritme del programa, el presentador ha volgut saber en quin punt es troba el seu cor actualment. «Tu tens un rotllo o alguna cosa?», li ha preguntat sense miraments. «Un rotllo? Escolta, escolta, què t'estic veient venir», li ha respost entre rialles.