Anabel Pantoja presumeix d'un canvi físic espectacular a les xarxes socials

La neboda d'Isabel Pantoja es va sotmetre a la mateixa operació que el seu cosí, Kiko Rivera
 

Agosto Muy recomendable, Buen servicio, atención, gastronomía, y tranquilidad. @onhotels #andalucia #huelva #matalascañas

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

 

Anabel va començar la seva carrera a la televisió l'any 2011. La seva primera aparició pública en un plató de televisió va ser per defensar el seu cosí, Kiko Rivera, a 'Supervivientes'. En aquell moment, era tan sols la neboda d'Isabel Pantoja, però la seva simpatia i el fet de dir tot el que pensa van ajudar Anabel guanyar-se el públic. A partir d'allà, va fitxar per diversos programes, en els quals va participar com a col·laboradora. 

El seu caràcter i la forma d'expressar-se van fer-la imprescindible en qualsevol debat. Un dels detalls que més va cridar l'atenció d'ella va ser que l'any 2012 es va sotmetre a una operació estètica, per col·locar-se una banda gàstrica, seguint l'exemple del seu cosí Kiko. Des de llavors, la jove ha aconseguit perdre 30 quilograms, i el canvi físic es nota moltíssim. Això, a més, l'han fet guanyar seguretat en si mateixa, i que no dubti a presumir del seu gran cos a les xarxes socials. 

 

 

#verano2017

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

 

 

 

Gracias 400K#familiavirtual

Una publicación compartida de Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) elComentaris

envia el comentari