Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

Sálvame es queda sense paraules: «No em treu l'ansietat, però em calma»

La col·laboradora té problemes per mantenir la dieta

Anabel Pantoja s'emociona en parlar del seu físic. La cosina de Kiko Rivera vol perdre 12 quilos més per a estar perfecta, però li costa molt portar rigorosament la seva dieta.

La neboda d'Isabel Pantoja mai ha ocultat els seus problemes a l'hora de perdre pes. Fa anys, la nòvia d'Omar Sánchez va decidir sotmetre's a una operació de reducció d'estómac que l’ha ajudat a canviar el seu físic, encara que no tant com la jove esperava. I és que, a més de l'operació, Anabel Pantoja també ha de posar d'alguna cosa la seva part.

Des de llavors, la cosina d’Isa Pantoja ha lluitat contra la bàscula i ha acudit diverses vegades a ajustar-se la banda gàstrica que li va canviar la vida i que no té intenció de treure’s de moment.

Encara que Anabel ha perdut molt de pes des que es va operar, ella pensa que encara li queden uns 12 quilos per a estar perfecta. La jove encara té coses que li emociona recordar: «Quan estava 'grasseta' em fregava i ara per la pell caiguda em continuo fregant», ha confessat amb els ulls vidriosos.

Un vici que perjudica la seva salut

Malgrat la seva lluita constant per mantenir el seu físic, a la cosina de Kiko Rivera li costa mantenir a ratlla la seva dieta, la qual cosa suposa un gran problema per a la col·laboradora de 'Sálvame', ja que l'ansietat que pateix l’ha portat a menjar més del necessari. Tant és així que la neboda de la tonadillera es pot arribar a menjar una tauleta de xocolata al dia per a sentir-se més tranquil·la.

«No em soluciona l'ansietat, però em calma, és un plaer. Al meu noi li calma ficar-se a l'aigua i agafar onades. A mi em calma això», li ha explicat la col·laboradora a Álvaro Vargas, nutricionista i exconcursant de ‘Gran Hermano 14’.

La veritat és que menjar tant de sucre no li beneficia per a res a la seva salut, però ella ha trobat en la xocolata el seu remei per a escapar de la realitat en els seus moment més tibants. Ara, la neboda d'Isabel Pantoja ha de pensar com afrontar el seu futur sense tant de dolç per a poder perdre tot el pes que li agradaria i sentir-se millor amb si mateixa.