Anabel Pantoja

Anabel Pantoja reconeix el seu error i ja pensa a tornar amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja està feta un embolic després de retrobar-se amb Omar a Eivissa

Anabel Pantoja està en un bon embolic després que passés alguna cosa fa uns dies a Eivissa que no ha agradat res al seu xicot actual, Yulen Pereira.

I és que la parella d'enamorats havia viatjat a Egipte de vacances per desconnectar del llarg pas pel reality de supervivència. Després d'aquest primer destí exòtic a la nova vida d'Anabel i Yulen, van decidir continuar el seu periple de vacances aterrant a l'illa d'Eivissa.

Després d'estar un parell de dies gaudint de tot allò que t'ofereix l'illa pitiüsa, Anabel i el seu xicot van viure un retrobament inesperat. I que va tenir com a protagonistes tots dos amb Omar Sánchez, exparella d'Anabel, i Raquel Lozano.

Igual que la parella de supervivents, el windsurfista canari i la d'ex concursant de Gran Hermano van decidir passar uns dies a la mateixa illa que Pantoja i Pereira. El cas és que hi va haver un tens episodi en un moment donat quan tots quatre van coincidir en un local de moda situat a la famosa Platja d'en Bossa.

Anabel Pantoja sap que la crisi pot provocar que es trenqui tot

La veritat és que les dues parelles havien reservat en un conegut hotel eivissenc. Això sí, Omar i la seva xicota van ser els que van arribar primer i es van instal·lar en una zona privilegiada del comentat complex.

Hores més tard, Anabel i Yulen van arribar allà i en veure la sevillana que el seu ex estava present al costat de la seva nova xicota, la neboda d'Isabel va reaccionar. No va trigar ni un segon a sortir-ne veient que les dues parelles coincidirien durant tota la tarda.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja no descarta tornar a veure a Omar Sánchez | Telecinco

Aquesta situació va desagradar per complet a Yulen Pereira, que l'únic que desitjava era passar uns dies amb la seva xicota. I no volia que sorgís cap polèmica per aquest retrobament que finalment es va produir.

Anabel Pantoja, que no té gens clars els seus sentiments avui dia, va intentar treure ferro a l'assumpte. I va decidir, amb Yulen, marxar de l'illa i van volar fins a Menorca per continuar les vacances.

El retrobament que va provocar que tot esclatés entre la parella

La veritat és que després que passessin uns quants dies d'aquell retrobament que va molestar tant l'esgrimista, Anabel ha estat conscient d'un assumpte delicat. La realitat és que dissabte que ve podria tornar a coincidir amb Omar Sánchez per a desgràcia de Yulen.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez podrien retrobar-se en un concert a Gran Canària | CatalunyaDiari

I és que la col·laboradora de Sálvame tindrà un darrer esdeveniment abans de tornar a la rutina diària dels platós de Telecinco.

L'exsupervivent viatjarà fins a Gran Canària per assistir a un concert on casualment també hi acudirà el seu ex, Omar. Fa unes hores, Anabel compartia a les seves xarxes la foto de la promoció del concert de Yotuel aquest dissabte que ve a San Bartolomé de Tirajana. «Quin tros de tornada, a ballar fins que em faci mal l'ànima», deia el text.

Es tornaran a veure el dissabte vinent

A més, el mateix Omar Sánchez també va penjar la fotografia del concert del conegut artista. Per tant, les especulacions van començar a sorgir sobre un altre retrobament entre la sevillana i el canari.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira a les seves vacances
Anabel Pantoja i Yulen Pereira, la parella penja d'un fil | GTRES

Veurem en què queda tot i si la crisi que van travessar la neboda d'Isabel Pantoja i l'esportista hispano-cubà queda en un segon pla. O bé torna a fer que l'estabilitat de la parella pengi d'un fil.

La veritat és que veient les xarxes socials de tots dos, res sembla dir que la parella estigui passant per uns dies complicats. Però la realitat és molt diferent del que sol mostrar-se a les idíl·liques xarxes socials.