Anabel Pantoja en bikini a la platja

Insulten Anabel Pantoja per una foto en biquini i ella no es talla

La neboda d'Isabel Pantoja contesta als usuaris que intenten menysprear la seva autoestima

Anabel Pantoja ha estat novament atacada pel seu físic. Per desgràcia, la col·laboradora de 'Sálvame' ha hagut d'enfrontar-se a nombroses crítiques i burles pel seu augment de pes. Anònims frustrats, envejosos o amb massa temps lliure han aprofitat les publicacions d'Instagram de la neboda d'Isabel Pantoja per atacar-la i fer comentaris absurds sobre el seu físic.

Anabel Pantoja torna a patir crítiques a Instagram pel seu pes

Fa un temps, aquests comentaris afectaven enormement a la cosina de Kiko Rivera, tal com ella mateixa va manifestar tenir en el passat molts complexos i problemes d'autoestima pel seu pes. No obstant això, aquest estiu, havia decidit passar de les opinions dels altres i començar a sentir-se a gust amb ella mateixa.

«Em veia ridícula, grossa, me n'anava a mirar tot el món i mira el que succeeix passar de la gent, estar segura de tu mateixa i, sobretot, veure't buenorra», va assegurar el passat mes d'agost quan va compartir una suggerent imatge en un biquini brasiler.

Ara, Anabel Pantoja està segura de si mateixa i no pensa callar davant les veus que intenten menysprear la seva autoestima. Aquest passat dimarts, la cosina de Kiko Rivera va compartir una foto a la platja, on apareixia amb un biquini marró a l'aigua mentre li esquitxava una onada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enganxament emocional i físic a tu (ja mateix ...)

Una publicació compartida d'Anabel Pantoja (@ anabelpantoja00) el

Anabel Pantoja fa callar les crítiques amb dades

Encara que la majoria dels comentaris a Instagram van ser positius hi va haver alguns missatges desagradables que la col·laboradora va haver d'enfrontar. «Anabel, quina onada que fas en entrar a l'aigua. 200 quilos en caure dins de l'aigua. La platja gairebé es queda sense aigua», va comentar un usuari. «Cel·lulítica», va escriure un altre.

En aquest moment, molts seguidors de la neboda d'Isabel Pantoja van sortir immediatament en defensa d'ella, a causa dels inexplicables comentaris que van indignar a molts fans, els quals van manifestar la seva opinió al respecte.

«Mare meva! Primera vegada que m'aturo a llegir els comentaris... i estic flipant! Perquè la gent té tant d'odi dins!!!?», va escriure una seguidora, mentre que, una altra li va recomanar fer cas omís a les crítiques «Estàs molt maca. No facis cas a ningú», va comentar.

No obstant això, Anabel va voler demostrar que ella també sap defensar-se de les crítiques i va fer callar les veus dels 'haters' amb dues simples dades. «Tinc la XL i pes 73 kg», va escriure en un 'stories' que va publicar en el dia d'ahir.