Anabel Pantoja s'estrena de comentarista a 'Cazamariposas'

La neboda d'Isabel Pantoja augmenta així la seva presència a Telecinco

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja | Telecinco

La relació professional entre Anabel Pantoja i Telecinco està cada cop más afiançada, i després de les seves col·laboracions habituals a 'Sálvame' —contradient directament la petició de la seva tieta Isabel Pantoja—, s'ha convertit també a comentarista de 'Cazamariposas'. 

El seu paper com a col·laboradora a Telecinco ha fet que la seva presència als darrers mesos s'hagi incrementat considerablement, i la seva nova feina a 'Cazamariposas' no fa més que demostrar que és un dels rostres més demandats del moment.

Anabel Pantoja, la col·laboradora más demandada de Telecinco

Mediaset España, que està vivint un procés d'estancament i de davallada d'audiències en molts dels seus programes, vol aprofitar la tirada d'Anabel Pantoja per donar-li més protagonisme, i així, renovar una mica la galeria de famosos que deambulen pels seus platós de manera habitual.

Anabel Pantoja no vol parlar de la seva família

Tot i així, segueix havent-hi una línia que la neboda d'Isabel no està disposada a creuar per treballar a Telecinco: no vol parlar de la seva vida personal i de la seva família. Per a ella suposa un gran obstacle haver de presenciar, cada tarda, com els col·laboradors de 'Sálvame' analitzen cada pas del clan Pantoja.

Anabel Pantoja, dolida con sus compañeros
Anabel Pantoja  s'ha endut més d'un disgust amb els seus companys a 'Sálvame' | Telecinco

 

Per aquest motiu, sorprèn que hagi decidit augmentar aquesta pressió per treballar en un altre tipus de programes de Mediaset que estan basats en l'anàlisi de la vida dels famosos. Especialment després que Alberto Isla entrés a 'Supervivientes' i que Chabelita i Alejandro Albalá acaparin els focus a plató. 

Bons temps d'èxit per a Anabel Pantoja

Amb aquesta decisió, sembla que la vida d'Anabel Pantoja va encarada després de sotmetre's a una reducció d'estómac i que s'hagi relacionat sentimentalment a Anabel amb Omar, un surfer amb el que tornaria a estar il·lusionada després de la ruptura amb Juanlo Viñolo, el que podria demostrar que està disposada a tornar a trobar l'amor.


Comentaris

envia el comentari