Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja sorprèn el seu exmarit en confirmar el seu embaràs de Yulen Pereira

Anabel Pantoja ha fet el pas definitiu

Anabel Pantoja s'ha convertit en la protagonista de Supervivientes 2022 i està fent molts mèrits per guanyar el concurs. Ha començat una relació sentimental amb Yulen Pereira, atreviment que la família del seu exmarit no s'ha pres bé. Fa tres mesos estava casada amb Omar Sánchez i ara voldria tenir fills amb un altre home.

Anabel Pantoja, segons ha explicat el seu company Anuar Beno, es vol quedar embarassada de Yulen, és una idea que no descarta. Lydia Lozano, amiga de la col·laboradora, està sorpresa perquè «sempre havia dit que no vol ser mare». Omar prefereix no parlar del tema, però tothom sap que les intencions de la seva exdona l'han deixat fora de joc.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja està tenint problemes amb el seu exmarit | Catalunya Diari

Anabel suposadament va donar esperances a Omar i li va prometre que no estava tot perdut, però ha canviat de plans de cop. S'ha enamorat bojament de Yulen, vol formalitzar la seva relació i tenir fills amb ell, encara que no ha especificat la data. Ja han deixat d'amagar el seu festeig i cada vegada ofereixen al públic imatges més tòrrides.

Anabel ha estat acusada d'estar inventant-se la seva història d'amor per guanyar punts, però els seus amics asseguren que ella no és així. Belén Esteban ha utilitzat les xarxes socials per deixar clar que la sevillana és la persona més directa i honesta de Telecinco. La 'princesa del poble' garanteix que seria incapaç d'enganyar per aconseguir el premi final de Supervivientes.

Anuar Beno, últim expulsat del concurs, ha estat qui ha filtrat la delicada informació de la cosina de Kiko Rivera. Segons explica, una vegada va reconèixer que li faria il·lusió quedar-se embarassada de Yulen perquè li havia demostrat que ell era el seu home. «Jo no he volgut mai ser mare, però si jo estic bé amb aquest noi seria capaç», va dir suposadament la sevillana.

Anabel Pantoja ha de parlar amb el seu exmarit

Anabel ha de mantenir una conversa amb Omar Sánchez, ja que el canari està decebut pel seu comportament a Supervivientes. El seu matrimoni està acabat, però és cert que part de la família pensava que abans o després solucionarien els problemes. No obstant això, Yulen ha aparegut en escena i tot ha canviat, fins i tot ja hi ha plans d'embaràs a sobre de la taula.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja s'ha enamorat de Yulen Pereira a 'Supervivientes' | Telecinco

Pantoja va tenir un contratemps amb Omar que va marcar un abans i un després, encara que mai no ha aclarit exactament que li va passar. L'audiència va entendre, per les poques explicacions que va donar, que havia quedat en estat i havia tingut un avortament natural. És únicament una teoria, ella no ho ha confirmat, però va donar a entendre que havia passat una cosa semblant.

Yulen Pereira per fi ha reconegut que també té sentiments cap a la col·laboradora, malgrat que la seva mare no els comparteix. La família de l'esportista vol que se centri al concurs perquè sap que la fama és efímera i ell haurà de continuar amb la seva trajectòria. Els experts en televisió han plantejat la possibilitat que Yulen s'estigui aprofitant de la nova parella.

Anabel Pantoja deixa d'amagar els seus sentiments

Anabel està sent investigada al detall, ja que Anuar no és l'únic que ha parlat dels seus plans de maternitat al costat de Yulen. Desi Rodríguez, una altra de les concursants, va assegurar que abans de començar el concurs la parella va mantenir relacions. Segons el seu testimoni, no feien servir protecció i va donar a entendre que en qualsevol moment anunciarien l'embaràs.

Pantoja ha canviat de vida i està disposada a gaudir de tot allò que ha après al costat de Yulen Pereira. En un primer moment es va contenir per no fer mal Omar, però s'ha adonat que els seus sentiments no tenen límit. L'esportista està sortint beneficiat del romanç, per això n'hi ha tants que posen en dubte la història d'amor.