Fotomuntatge d'Isa Pantoja i la seva cosina Anabel Pantoja

Anabel Pantoja s'enfronta a la pitjor traïció per part de la seva cosina Isa

Anabel Pantoja està decebuda amb la seva família

La guerra entre Anabel Pantoja i Alexia Rivas ha acabat d'esclatar. Sobretot després que hagi vist com la seva cosina Isa s'ha fet íntima amiga seva.

Un fet que enfuria a la neboda de la 'tonadillera', tenint en compte que a la col·laboradora se l'ha relacionat amb el seu ex, Omar Sánchez, a qui està molt unida des del seu pas per 'Supervivientes'.

«Alexia no ha parlat malament d'Anabel i no han tingut cap problema. És absurd», comentava Chabelita sobre això restant-li importància. Tot i que, també, procura mantenir-se al marge i «no pujar res amb ella per no fer mal».

No obstant això, fa poc la filla d'Isabel Pantoja es deixava veure a les portes de 'Mediaset' compartint confidències amb Alexia, la seva companya al programa de Sonsoles Ónega i amb qui sembla tenir una molt bona relació.

Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame' amb posat enfadat
Anabel Pantoja està emprenyada amb la seva cosina Isa | Telecinco

De moment, sembla que Anabel preferia no entrar al drap, encara que deixava molt clar que segons la seva opinió, Alexia s'acostava a Omar per obtenir protagonisme mediàtic.

De fet, fa poc quedaven per dinar junts en el seu darrer viatge a Madrid per motius professionals. Una cosa que acabava d'amargar-li la tarda a la 'Pantojita' a 'Sálvame'.

I és que la col·laboradora es veia incapaç de dissimular el seu emprenyament en assabentar-se que el seu exmarit havia tornat a quedar amb la seva arxienemiga declarada.

Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez ho estan passant malament després de la seva ruptura | Catalunya Diari

Sí, perquè Anabel no vol ni sentir a parlar de la possibilitat que entre ells hi pugui haver alguna cosa més que una amistat. «Hi ha d'haver sempre terceres persones? No es pot entendre que només és que s'ha acabat l'amor?», explotava. Per la seva banda, Alexia també ha desmentit per activa i per passiva que tingui gens d'interès en 'el Negro'.

▶️ Las imágenes de Isabel Pantoja al derrumbarse en su vuelta a los juzgados

Alexia Rivas, molt unida a Omar Sánchez

«És una mentida. Omar és el meu amic i no entenc que no s'entengui que hi ha una amistat entre una dona i un home», deia al respecte. A més a més, semblava conèixer de primera mà els detalls de la ruptura amb Anabel.

«Sabia la ruptura des de fa força mesos i crec que era l'única a més del cercle d'amics de les Canàries. Evidentment he callat perquè és el meu amic. He estat recolzant-lo i ser-hi, i em seguiran veient amb ell perquè he d'estar en aquests durs moments», explicava la periodista.

«Si em veuen amb Omar o amb qualsevol dels seus amics és perquè és el meu amic, i em seguiran veient», assegurava la noia.

Alexia Rivas
A Alexia Rivas fa setmanes que la relacionen sentimentalment amb Omar Sánchez| Europa Press

I és que Rivas forma part d'aquelles quatre persones que s'han convertit en imprescindibles després de tornar d'Hondures: Lara, Palito, Lola i Omar.

«Fa tres setmanes que escolto insinuacions sobre mi quan des del minut un aclareixo que no tinc res amb ningú. No ho aclareixo una vegada, ho aclareixo quatre o cinc, però això no serveix», es defensava Alexia bastant cansada dels atacs que rep diàriament.

«No obstant això, he de seguir escoltant com em segueixen assenyalant, qüestionant, vexant i com sempre a mi em toca aguantar marea perquè si em pronuncio, m'estic aprofitant», lamentava.

Moment en què a 'Sálvame' van ensenyar imatges del tatuatge d'Alexia Rivas i Omar Sánchez
Imatge del tatuatge que Alexia Rivas i Omar Sánchez tenen | Telecinco

Mentre que, per la seva banda, Omar també optava per oferir la seva versió de la història, deixant clar que entre ells no hi ha res.

«Em sembla una ximpleria tot el que estan fent. I sí, ens hem vist, però jo vaig estar tot el cap de setmana treballant i ja està. Ella també ha quedat amb altres amistats que té aquí i no hi ha absolutament res. És una amistat i punt», assenyalava.

«No ve per mi. Som amics i no hi ha absolutament res. La resta de dies no ens hem vist. Coincidim en una discoteca, ella se'n va anar a casa a dormir i jo a la meva. Ara mateix estic centrat en la meva feina, en les meves coses i tinc el cor tancat», deixava clar el canari.