IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Anabel Pantoja trenca de nou la seva relació amb Juanlu Viñolo

La parella ja es va donar un temps durant el passat mes d'agost, encara que van reprendre la seva relació poc després

Juanlu Viñolo y Anabel Pantoja
Juanlu Viñolo i Anabel Pantoja. | Cedida

Anabel Pantoja ha tornat a trencar la seva relació amorosa amb Juanlu Viñolo després de la seva ruptura el passat mes d'agost i retornar la relació poc després. Així ho explica 'Look', que afirma que la nova ruptura és definitiva i que Anabel comença el 2018 amb un important canvi en la seva vida. 

A les preguntes del citat mitjà sobre aquest fet, Anabel ha respost que «no confirmarà ni tampoc desmentirà res», tot i que, recuperarà l'actitud que va mostrar durant el passat mes d'agost i tornaria, tot apunta que recuperarà l'actitud que va mostrar el passat mes d'agost.

Segona ruptura en sis mesos

En aquella ocasió, Anabel Pantoja va assegurar que quedar-se de nou soltera era beneficiós per a ella perquè podia aprofitar el seu temps lliure per «estar tranquil·la» i solucionar problemes «veritablement grossos».

Els problemes als quals es referia a l'agost tenien a veure amb l'amputació del peu dret del seu pare, Bernardo Pantoja, a causa de complicacions amb la diabetis que pateix. Tota la seva família, però especialment Anabel, han estat molt pendents de Bernardo des de llavors, i amb la seva recent solteria podrà tornar a dedicar-li el temps necessari perquè superi aquest dur moment per a ell.

Els problemes amb la seva parella Juanlu

Anabel i Juanlu ja van trencar la seva relació, de forma temporal, el passat mes d'agost, encara que en aquell moment mai es va mostrar taxatiu: «la ruptura és certa, encara que encara no sé què passarà», va assegurar Anabel llavors.

La parella havia passat per diverses crisis des que es van conèixer gràcies al fet que Juanlu era un amic del seu cosí, Kiko Rivera, amb qui Anabel sortia sovint. Després d'un temps, tots dos es van anar a viure junts i fins i tot van arribar a tenir plans de noces, però les seves posteriors crisis i les dues ruptures han impedit que aquests plans aconseguissin materialitzar-se.


Comentaris

envia el comentari