Anabel Pantoja es treu la roba: «M'han tret 8 quilos de greix, quasi moro»

La col·laboradora s'ha deixat fotografiar per les càmeres de la revista 'Lecturas' després de la seva intervenció quirúrgica

La polèmica d'Isabel Pantoja i Kiko Rivera ha derivat en un enfrontament entre Anabel i el seu cosí. La col·laboradora de 'Sálvame' no viu el seu millor moment i, desafortunadament, no pot comptar amb el suport de la seva parella, Omar Sánchez, que està concursant a 'Supervivientes 2021'.


Malgrat que Omar està a Hondures, la parella té previst casar-se molt aviat i és per això que Anabel ha decidit passar pel quiròfan per sotmetre's a una liposucció i poder lluir una figura espectacular per donar el 'sí, vull'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Han passat gairebé dos mesos des que es va sotmetre a la intervenció, però no ha estat fins aquesta setmana que ha decidit mostrar-nos el seu nou cos; Anabel Pantoja ha posat en exclusiva per a la revista 'Lecturas'.


El complicat postoperatori d'Anabel Pantoja

La neboda d'Isabel Pantoja ha passat pel quiròfan per sotmetre's a un lipolàser, una tècnica agressiva, però molt més efectiva amb la qual ha aconseguit treure's de sobre fins a vuit litres d'aigua. D'aquesta manera, podrà lluir una gran figura el dia del seu casament amb Omar Sánchez. 

La col·laboradora de televisió està molt contenta amb el resultat, però tal com ha explicat per a 'Lecturas', no ha estat un procés fàcil. «M'han tret vuit quilos de greix, quasi moro», ha manifestat Anabel Pantoja. A més, ha confessat que va estar més de set hores al quiròfan i que després de la intervenció ha patit «uns dolors brutals».

Anabel Pantoja ha destacat que el postoperatori ha estat un procés molt dur, però que el resultat li ha valgut la pena i que està molt feliç. «Quan em vaig treure la faixa, em vaig desmaiar», ha explicat Anabel Pantoja.

Han passat gairebé dos mesos des que la neboda d'Isabel Pantoja va passar pel quiròfan, i encara que ha patit durant les últimes setmanes, està molt contenta amb el seu nou cos. Per aquest motiu, s'ha deixat fotografiar per les càmeres de la revista 'Lecturas'.

Nou cos, nova vida

Anabel Pantoja està molt contenta amb el resultat de l'operació, tal com es pot apreciar en les imatges que ha compartit la revista 'Lecturas. No obstant això, per mantenir la figura haurà de deixar el menjar greixós que tant li agrada i començar a fer esport. De fet, segons ha explicat a les xarxes socials, ja ha començat la nova vida saludable.


Altres intervencions

No és la primera vegada que Anabel Pantoja passa pel quiròfan per sotmetre's a una intervenció estètica. La col·laboradora de televisió ja s'havia realitzat diverses liposuccions per treure's greix i també ha utilitzat bandes gàstriques per perdre pes.

No és l'única persona de la seva família que s'ha sotmès a algun tractament amb aquest mateix objectiu. El seu cosí, Kiko Rivera, també va passar pel quiròfan en l'any 2018 per implantar-se una pilota gàstrica. En un primer moment, va aconseguir perdre 50 quilos, però passat un temps va recuperar-los perquè va tornar a la mala vida.


Comentaris

envia el comentari