Anabel Pantoja mirant a càmera

Anabel Pantoja torna a 'Sálvame' i ja té una enemiga al punt de mira

La neboda d'Isabel Pantoja ha deixat al descobert a Marta Riesco

Anabel Pantoja ha tornat a 'Sálvame' i no ha trigat gens a assenyalar una de les seves enemigues. Des de l'escàndol d'Antonio David i Marta Riesco, la reportera ha sigut posada al punt de mira. 

Abans de convertir-se en la noia de l'exguàrdia civil, Riesco es va fer coneguda per la nit de passió que protagonitzava una Nit de Cap d'Any a Cantora. I és que, sent íntima amiga d'Isa Pantoja, va ser convidada a una festa celebrada a la finca i que va acabar de la manera més inesperada.

Primer pla de Marta Riesco, posant molt somrient durant un photocall
Marta Riesco és a l'ull de l'huracà | GTRES

Concretament, amb Anabel Pantoja enxampant-la mantenint relacions sexuals amb una altra noia. Una cosa que treia a la llum Kiko Rivera, i a partir de la qual cosa Riesco i Pantoja trencaven la seva amistat.

Així, completament renovada després d'uns mesos de descans, la neboda ha tornat amb magnificència al seu programa, 'Sálvame'. I ho ha fet en peus de guerra, carregant contra Marta Riesco i pronunciant-se sobre la polèmica.

A més, explicava clarament el motiu pel qual sent rebuig per ella, i és que la reportera hauria atacat tant Anabel Pantoja com el seu marit, Omar Sánchez.

Anabel Pantoja i Omar Gómez durant el seu casament
Anabel Pantoja i Omar Sánchez el dia del casament | GTRES

«Va estar explicant coses molt lletges del meu marit pels passadissos, com que ell va 'tontejar' amb altres, cosa que no és veritat», sentenciava molt molesta Anabel Pantoja. Una opinió que sembla compartir la seva cosina,  Isa Pantoja, que també ha acabat donant l'esquena a la reportera, a qui no perdona la seva traïció.

«Vaig començar a desconfiar-ne i així no es pot ser amiga, i més treballant amb ella, si desconfies d'aquesta persona. Per això ens distanciem», explicava Chabelita.

«Crec que ella respectarà els meus temps i jo respectaré altres coses. No vull parlar ara amb ella, no em veig capacitada no tinc ganes, no vull saber res», sentenciava.

Anabel Pantoja enfonsa Marta Riesco a la seva tornada

Per la seva banda, Anabel Pantoja explicava amb tot luxe de detalls el que havia passat aquella nit. «Jo vaig encendre la llum d'aquella habitació i vaig trobar no tres, sinó dues persones del mateix sexe, en un sofà seminues».

«Els hi vaig demanar explicacions i els hi vaig dir que sortissin d'allà, perquè els meus cosins poden fer el que vulguin a Cantora perquè és casa seva, però elles només eren convidades i això no es fa en una casa on t'han convidat».

En aquell moment, Marta Riesco reaccionava força malament, segons relatava Anabel Pantoja. «Em mirava malament perquè sabia que jo podia explicar-ho, i m'amenaçava amb la mirada».

Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David anuncien la seva relació amb tots els luxes | Catalunya Diari

«Va estar explicant coses molt lletges del meu marit pels passadissos, com que ell va 'tontejar' amb altres aquella nit, cosa que no és veritat perquè aquella nit vam estar cuidant dels més petits tots dos junts», relatava Pantoja.

De fet, Anabel i Jorge Javier Vázquez s'animaven a recrear l'escena a 'Sálvame' que havia arribat a presenciar. Així, per la seva banda, Marta Riesco ha pres la decisió d'allunyar-se de la televisió durant un temps completament superada per la situació.

«Està desbordada i a causa de la situació personal per la qual està passant s'ha vist obligada a haver d'agafar-se la baixa mèdica», explicaven des del seu entorn proper. Segons sembla, la noia pateix «una gran pressió personal», fins al punt que es troba «completament desbordada i superada per la situació».

Tot i això, durant la resta de la setmana no dubtava a presentar-se i complir les seves obligacions a 'El programa de Ana Rosa'. «Com vaig dir-li a la meva mare, el cor mana. Són coses que passen, les assumeixo i les visc. Viuré tot el que hagi de viure», assegurava en un primer moment.

I és que es mostrava molt disposada a apostar pel seu amor, malgrat no voler convertir-se en un personatge: «Estic bé, estic feliç, gràcies a la meva mare i a la meva família per no jutjar el que sento i donar-me la llibertat d'estar amb qui vull (...) Estic enamorada».