Andrea Janeiro, al seu pare Jesulín: «Tot m'ho ha pagat la meva mare»

El torero va trucar-la per felicitar-la pel seu aniversari
Jesulín d'Ubrique va trucar a la seva filla pel seu aniversari | CatalunyaDiari.cat

La relació entre Jesulín d'Ubrique i la seva filla, Andrea Janeiro, no passa per un dels seus millors moments. Després que Belén Esteban hagi desmentit que Andrea truqués al seu pare per interessar-se pel seu estat de salut després del seu desmai durant una corrida de toros a Àvila, ha quedat palès que la relació entre pare i filla no és tan propera com se suposava. No obstant això, el torero sí que va trucar a la seva filla per felicitar-la en el dia del seu aniversari, el passat 20 de juliol, moment en què van aprofitar per mantenir una conversa el contingut del qual es desconeixia. Fins ara.

I és que a 'El programa del verano' s'ha revelat de què van parlar Andrea Janeiro i el seu pare durant la seva breu conversa telefònica. Segons ha explicat Pepe del Real, Jesulín va voler explicar-li a la seva filla per què no es feia càrrec de les despeses que suposaran els estudis universitaris d'Andrea a Anglaterra. Unes despeses que, tal com anunciava la seva mare, Belén Esteban, seran assumides per ella. Al llarg d'aquests anys, la princesa del poble hauria estat estalviant la pensió que el torero ingressava cada mes per a la manutenció de la seva filla i que podria arribar a sumar la xifra de 260.000 euros, una quantitat considerable que es destinarà a sufragar els estudis universitaris de la jove.

 

Sembla, però, pel que fa al pagament d'aquests estudis universitaris, Jesulín d'Ubrique està segur que no té per què fer-ho, una decisió que el torero li va explicar a la seva filla en el dia del seu aniversari. D'altra banda, sí que va aprofitar la trucada per dir-li que no dubtés a trucar-la si necessitava alguna cosa, un oferiment al qual Andreíta li va respondre contundent: «No, no necessitaré res perquè tot m'ho ha pagat la meva mare». Cada vegada sembla menys probable que tingui lloc l'esperada conversa que el torero tenia intenció de mantenir amb la seva filla quan aquesta complís la majoria d'edat. Comentaris

envia el comentari