IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Andrea Janeiro apareix per sorpresa en l'aniversari de la seva mare

Feia dos mesos que no es veien

Belén Esteban en su cumpleaños
Belén Esteban en el seu aniversari | CatalunyaDiari

La relació entre Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, és molt especial; les dues comparteixen moltes coses i es professen un amor tant bonic com incondicional. No obstant això, fer-se gran sol implicar que els fills abandonin el niu i comencin a desenvolupar la seva independència, i això és justament el que li va succeir a Andreíta, que aquest any deixava enrere Espanya i la seva mare per estudiar a la universitat de Birmingham, a Anglaterra.

No obstant això, una data molt assenyalada ha caigut aquest novembre: l'aniversari de Belén Esteban, que ha volgut celebrar de forma íntima el seu dia en un local de Madrid. Era ahir, divendres 10 de novembre, a les 10 de la nit quan, segons informa 'OkDiario', es reunien en el Museu Chicote. La sorpresa va venir aquí quan, per a alegria seva, entre tots els convidats va aparèixer Andreíta.

Pel que sembla, va succeir de la següent manera: Belén va arribar acompanyada de Miguel i allí es va trobar amb què tots els convidats estaven dins i l'esperaven. Entre ells, la seva filla, a qui feia gairebé dos mesos que no veia. El retrobament va ser realment emotiu i tothom es va emocionar en veure de nou a mare i filla reunides.

I és que la seva sorpresa només podia ser majúscula, tenint en compte que era molt difícil que Andrea aparegués. Sobre els convidats a l'esdeveniment, el citat mitjà assegura que van assistir Maribi i Tina, les seves amigues de sempre, a més de molts companys de feina com Terelu, Kiko Hernández, Belén Ro, Raúl Prieto, Mila Ximénz, Carlota Corredera, Antonio Rossi i David Valldeperas, entre altres.

Belén Esteban y Carlota Corredera
Belén Esteban i Carlota Corredera | CatalunyaDiari

 


Comentaris

envia el comentari