Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro ja sap que el problema de la seva mare no té solució i que va a més

Andrea Janeiro està molt preocupada per una cosa que afecta la seva mare

Andrea Janeiro coneix de primera mà la part positiva i negativa de ser un personatge públic. Ser assetjada moltes vegades per la premsa i la gent no és gens fàcil. No obstant això, el cop més gran a la seva intimitat ve per part de qui menys s'ho espera.

Els protagonistes d'aquest enrenou que afecten, indirectament, a la mare d'Andrea són Sálvame, La Fábrica de la Tele i Mediaset. La mateixa Belén Esteban va deixar caure alguna cosa al seu programa quan va acusar Gustavo González que la investigués.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i la seva mare estan molt unides | Cedida

«L'Operació Deluxe» que preocupa Andrea Janeiro

«Operació Deluxe» és el nom que han posat a aquesta trama d'espionatge que està sent investigada per Marcelino Sexmero, titular del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Madrid. El motiu no és cap altre que el presumpte espionatge que ha fet Gustavo González durant més de 10 anys.

La informació confidencial va arribar per part del policia Ángel Jesús Fernández Hita, un funcionari de l'autoritat actualment jubilat. Presumptament, Fernández Hita accedia a les bases policials Argos i Sidenpol per consultar els antecedents i denúncies policials que Gustavo li demanava. Més d'un centenar de persones podien haver estat afectades per aquestes pràctiques.

Primer pla de Gustavo González.
Gustavo González és un dels principals implicats en «l'Operació Deluxe» | Mediaset

De vegades, les víctimes no només es tractaven de persones conegudes o relacionades amb el món del cor.

La raó no era altra que buscar referències sobre persones amb les quals volien fer negocis particulars com la venda d'un cotxe o un pis, segons diu Libertad Digital. El més fort de l'assumpte és que el mateix equip del programa va demanar aquest tipus d'informació.

Òbviament, una de les afectades ha estat Belén Esteban i, com a conseqüència, també la seva filla Andrea Janeiro. Totes dues han vist com el seu dret a la intimitat es veia vulnerat.

La mare d'Andrea Janeiro no es va tallar a la seva intervenció a Sálvame. Molt enfadada li va dir a Gustavo: «M'han informat que tens coses meves a casa teva. Què et creus que soc una delinqüent?».

Així mateix, Jorge Javier va intentar tranquil·litzar-la davant la indiferència del periodista: «Gustavo ho sap tot últimament, pregunta-li que està molt ben informat, ho sap tot de tots».

Gustavo va intentar defensar-se dient que és periodista, però la seva resposta no va ser suficient per a la Belén. «I per això has de tenir el que tens? M'ha trucat la policia i m'han informat. Jo no tinc cap multa de trànsit. Així que, que sigui l'última vegada. Tant me fa que m'hagis demanat perdó. El fet que tinguis a casa teva coses de mi i d'altres companys que treballen aquí em sembla de molt mal company».

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban farta de l'espionatge del qual ha estat víctima | Telecinco

Sens dubte, unes dures paraules les que va llançar la mare d'Andrea Janeiro. Tot i això, des de direcció la van enviar callar. Possiblement, els directors tenien por que aquesta conversa acabés per fer que totes aquestes dubtoses pràctiques de què eren partícips sortissin a la llum.

La Fàbrica de la Tele ha desmentit ràpidament tots els rumors que la involucren a la investigació que s'està duent a terme. A través d'un comunicat, explicaven que es limitaven a exercir el dret a la informació i que les atribucions d'espionatge eren completament falses.

Andrea Janeiro mira a cámara
Andrea Janeiro està preparada per començar una nova vida | GTRES

Si la vida d'Andrea Janeiro ja és difícil, ara encara més que està inclosa en aquesta trama d'espionatge. Confiem que la seva nova etapa al pis que li ha regalat la seva mare a Madrid sigui suficient per oblidar-se del tema.