Andrea Janeiro atén els mitjans abans de la seva festa d'aniversari

La filla de Belén Esteban i Jesulín ha dedicat unes breus declaracions als periodistes que l'esperaven a la sortida de casa seva

Belén i la seva filla Andrea sortint del seu domicili de camí a Kapital | Diez Minutos

La filla de Belén Esteban vol viure una vida allunyada dels mitjans i, tal com diu la seva mare, «poder anar amb metro i autobús» sense que ningú la persegueixi. Una missió una mica impossible tenint en compte que molts la consideren com «la filla més famosa d'Espanya» i l'única solució sembla haver de marxar del país. Andrea se n'anirà a Anglaterra pròximament i la seva mare ha volgut aprofitar el seu aniversari per fer-li una festa de comiat memorable. Una ocasió tan especial per a la jove que fins i tot ha decidit atendre els mitjans que l'esperaven en la porta del seu domicili.

Al voltant de les set de la tarda, Andrea Janeiro i la seva mare marxaven cap a la sala Kapital, lloc de la celebració. Així mateix, molts periodistes es trobaven a les portes del seu domicili en Paracuellos del Jarama intentant aconseguir alguna declaració de la jove, qui, segons recull 'Look', va accedir a respondre més aviat per educació i de forma molt breu. I és que Andreíta tan sols va aconseguir respondre amb un tímid «sí» quan li van preguntar si estava il·lusionada en el seu gran dia i va afegir que li havien regalat «moltes coses». Unes declaracions breus però que, no obstant això, han sorprès a tothom, ja que davant l'expectació generada calia esperar que, una vegada que accedís a respondre als mitjans, la filla de la princesa del poble s'hagués mostrat una mica més resolutiva amb les seves paraules.

Andrea Janeiro a la sortida del seu domicili de Paracuellos del Jarama | Diez Minutos

 

En la seva arribada a la sala Kapital, Andrea Janeiro va aparèixer visiblement nerviosa i va aconseguir escapolir-se fins a l'interior de la sala, deixant a la seva mare atenent als mitjans de comunicació. La col·laboradora de 'Sálvame' ha confirmat que la seva filla ha parlat amb el seu pare, Jesulín d'Ubrique, qui l'ha trucat per felicitar-li l'aniversari. Al llarg del dia, la jove també ha tingut temps per a una sessió de perruqueria i maquillatge i ha menjat amb la seva tieta Carmen Janeiro i amb Carmen Bazán, tot i que la seva mare no ha volgut confirmar-ho per respecte a la seva decisió de mantenir-se al marge dels càmeres.

Comentaris

envia el comentari