Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro, avergonyida: les compromeses fotos que poden sortir de Belén Esteban

Belén Esteban vol denunciar-ho

Belén Esteban ha explotat després que uns paparazzis li hagin amargat les vacances.

La mare d'Andrea Janeiro denunciava que hagin captat unes imatges seves mentre intentava relaxar-se amb el seu marit a Benidorm.

«Ens va cridar l'atenció que només anava a buscar menjar i beure», assenyalava el testimoni i l'autor de les imatges. «I prenien el sol». «A més, amb el color dels seus cabells ens va recordar quan María José Campanario es va tenyir de rossa», afegia.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban està preocupada per les imatges que puguin sortir d'ella | Telecinco

Així, la de Paracuellos advertia que pensava prendre mesures sobre això. «Demandaré, perquè jo estava en un hotel pagant, en una zona exclusiva i allà no poden fer fotografies, així que em donareu les dades d'aquesta persona».

Esteban deixava clar que no pensa permetre aquesta invasió de la seva intimitat. «Estava menjant, bevent i prenent el sol, és clar que sí», comentava enfadada.

«És molt trist, però el millor és anar-te'n fora d'Espanya, on no et coneguin», remarcava. La seva principal intenció és descobrir la persona que ha fet aquestes imatges.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Belén Esteban i Miguel Marcos han gaudit d'unes vacances a Benidorm | EUROPA PRESS

«Ara vull que surtin, perquè si no quedarà el dubte, vull que surti i que es vegi això tan compromès. Vull saber qui m'ha traït», insinuava.

Últimament, sembla que Belén Esteban s'ha vist involucrada amb nombroses polèmiques. Per començar, protagonitzava un enfrontament amb Marta Riesco fora de Mediaset.

Totes dues es trobaven davant de La Muralla, un bar situat als voltants i on acudeixen molts col·laboradors i treballadors de la casa.

Belén Esteban, protagonista de nombroses polèmiques

Després de mesos deixant anar indirectes, la mare d'Andrea Janeiro acabava explotant contra l'ex d'Antonio David. «Va i ves-te'n a cantar», li hauria dit.

«Millor cantar que la feina que fas tu, que és res», replicava la reportera. Fet davant del qual Esteban arremetia amb duresa. «Millor que el que fas tu, que és anar al llit amb homes casats», sentenciava implacable.

«I tu anant al llit amb homes que et posen les banyes», deia la reportera en al·lusió a la suposada deslleialtat de Miguel Marcos, el marit de Belén Esteban, quan ella era a la casa de GH VIP.

Aquesta baralla entre totes dues sorgia arran que la mare d'Andrea digués que es «reia quan la veia a la televisió».

Fotomuntatge de Belén Esteban i Marta Riesco
Belén Esteban i Marta Riesco van tenir una forta baralla | Canva

Un fet que no agradava gens a Riesco, que li responia de la pitjor manera, involucrant fins i tot la seva filla Andrea. «Jo almenys he anat a la universitat. Em fa gràcia que ella es rigui de mi i després s'altera quan esmenten la seva filla», prosseguia.

«Ella no ha anat per la universitat com jo. Jo al final el que he fet ho he fet per amor i perquè estava enamorada. El que ella ha fet és res».

A això se suma que el programa que prometia ser l'altre gran projecte professional de la col·laboradora, el seu propi talk show, no hagi obtingut els resultats desitjats.

Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén'.
Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén' | Mediaset

De moment, aquesta última setmana no hi ha hagut ni rastre de la secció Lo de Belén, on convidats molt variats li explicaven a Belén les seves experiències.

I és que sembla que la secció no ha arribat a funcionar durant el temps que ha estat a pantalla i ja començava en corba descendent. De fet, el share era pitjor que quan va arrencar, i durant l'estrena va passar del 16,6% al 15,1% d'audiència.

Els primers dies va ocupar l'últim tram del programa i, més tard, va provar sort una hora abans, en competència contra Antena 3. No obstant això, sembla que res no ha fet efecte.