Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

El petó en ple carrer que avergonyeix Andrea Janeiro

Andrea Janeiro sorpresa després de veure per primera vegada a la seva germana molt afectuosa amb el seu xicot

Després d'haver-ho passat força malament amb les seves últimes relacions, Julia Janeiro sembla haver trobat l'estabilitat al costat de Tommy Rossi.

La filla de Jesulín i María José Campanario ho passava força malament amb el seu ex, Brayan Mejía. De fet, la jove arribava fins i tot a imposar una ordre d'allunyament en contra seva.

La seva exparella hauria estat fent-li la vida impossible durant els darrers mesos. Tant és així, que fins i tot protagonitzaven un fort altercat que acabava amb Julia i una altra de les seves conquestes, Álex Balboa, a l'hospital. «Hi ha detalls que posen els pèls de punta. Una situació molt delicada», apuntaven sobre això.

Imatge de Julia Janeiro acompanyada de la seva exparella Brayan Mejía
Brayan Mejía i la germana d'Andrea Janeiro van estar junts un temps. | GTRES

«Mejía faria tot el possible per provocar aquestes topades amb ella, tot i que té parella», acusaven el futbolista.

A això se sumava que la germana d'Andrea Janeiro tampoc no acabava de trobar el seu lloc a Getafe. «En arribar a Getafe, va fer un grup d'amics amb la seva anterior parella, però ara no tenen relació: "No es creuen paraula"».

Poc després, saltava a la llum l'escàndol en què Mejía no sortia gaire ben parat. «L'ha assetjat durant mesos. Julia defineix la seva relació com un autèntic infern», asseguraven fonts properes a la noia.

Julia Janeiro i Álex Balboa pel carrer
Després de trencar amb Brayan, Julia començava a sortir amb Álex Balboa | GTRES

En aquell moment, tant Jesulín com Campanario aconsellaven a la seva filla prendre mesures. «Julia ho ha posat tot en mans dels advocats i està judicialitzat».

Andrea Janeiro podria estar molt feliç per Julia

De fet, la mare de Julia no se separava d'ella durant aquest tràngol tan complicat. «A ella li és igual qui hi sigui allí, ha vingut per estar amb la Júlia i fa pinya al costat de la nena».

Tot i això, i malgrat aquests amargs desamors, la jove no trigava a recuperar la il·lusió al costat d'un altre futbolista: Tommy Rossi.

Després de distanciar-se també d'Álex Balboa per «actituds d'ella amb altres nois», Julia posava l'ull a un altre futbolista, jugador del Getafe.

Un noi maco i italià que li robava el cor i amb qui podria haver estat infidel a Balboa.

Julia Janeiro i Tommy Rossi.
Julia Janeiro i Tommy Rossi fan vida de parella. | Europa Press

«Té 19 anys, és italià i no només això. Em diuen que un altre dels motius de pes d'aquesta ruptura, suposadament, és que ella li va anar deslleial amb aquest noi a Álex Balboa, que es va enfadar molt».

Passats uns mesos, la parella ha refermat la seva relació. De fet, ja comparteixen les seves primeres imatges junts en què es deixen veure d'allò més caramel·lats.

D'aquesta manera, queda clar que la filla de Jesulín està molt il·lusionada amb el seu nou amor. Encara que no tot són bones notícies, i és que una amiga de la jove no en parlava precisament bé.

«Julia sempre parla amb molts nois, li agraden els jugadors», assegurava. Així, pinta una imatge de Julia que no la deixa en molt bon lloc.

«Ella és molt difícil de portar, és molt avariciosa. El que vol ho ha de tenir», carregava contra ella.

Julia Janeiro i la seva nova parella, amb un rostre seriós.
Julia Janeiro i Tommy Rossi estan molt feliços junts. | Europa Press

«Gasta molts diners, però quan va a les festes o aniversaris va demanant diners». «Julia gasta alguna cosa i de seguida diu que no té diners i demana que els hi tornin».

De fet, aquesta suposada amiga argumentava que no el sorprenia la relació de la noia amb Rossi. «De personalitat van igual. Tommy és més fanfarró i ve d'una família que té molts diners com ella i és normal que s'ajuntin entre ells», explicava

Fa poc, la noia també compartia una de les seves imatges més sensuals fins ara, en què apareixia ficada en una banyera i coberta per escuma. Així, queda clar que a la Júlia li agrada explotar aquesta faceta, cosa que als seus pares pot ser que no els faci gaire gràcia.