Muntatge amb fotos d'Andrea Janeiro i la seva germana Julia Janeiro.

Andrea Janeiro demana consell a sa germana Julia per fer el pas que ho canviarà tot

Andrea Janeiro podria guanyar molts diners amb una exclusiva

Andrea Janeiro sempre ha estat molt unida a la seva mare, i sobretot ara que Belén Esteban està travessant un moment una mica complicat. I és que la tertuliana va patir una caiguda en ple directe a Sálvame, on va acabar trencant-se la tíbia i el peroné.

Això ha provocat que la col·laboradora hagi de passar per quiròfan en contra dels seus desitjos. «Els metges han decidit operar Belén i l'operació serà aviat, segurament aquesta mateixa setmana», deien des de Sálvame.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban ha de passar per quiròfan després de trencar-se la tíbia i el peroné en directe | GTRES

A més, sembla que la tertuliana es troba mal d'ànims. «Està destrossada, absolutament devastada. Ha hagut de dormir a la butaca de la planta baixa». «No agafa el telèfon a ningú perquè no està d'ànims. I perquè la Belén no t'agafi el telèfon...», comentaven els companys.

Tot i això, va trobar un moment per agrair els missatges de suport i ànim que li han anat arribant. «Moltes gràcies a tothom pels whatsapp i trucades de telèfon, ho agraeixo de cor».

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro és el gran suport de Belén Esteban | Catalunya Diari

«Perdoneu que no contesti i agafi el telèfon, no estic molt animada», explicava en un breu comunicat. «Només vull dir-vos que gràcies pel vostre afecte». A més, això l'obligava a cancel·lar molts dels seus pròxims projectes, sobretot aquells relacionats amb la seva marca Los Sabores de la Esteban.

Andrea Janeiro és amb la seva mare en el seu pitjor moment

Encara que també hi ha una part bona darrere d'aquest trist episodi, i és que Belén podria treure profit de la seva situació. Pel que sembla, la col·laboradora ha rebut grans ofertes perquè expliqui com es troba, cosa que inclouria imatges exclusives del seu pas per l'hospital.

De moment, a l'ex de Jesulín li queden dos llargs mesos de repòs i la seva filla també sembla haver pres una decisió. Tot i que la noia ha decidit mantenir-se en l'anonimat, Andreíta podria estar disposada a canviar d'idea.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro ha reaparegut molt canviada | Catalunya Diari

Ni més ni menys que participar en una possible exclusiva de la seva mare. Cosa que estaria valorada, aproximadament, en 100.000 euros.

I és que una foto de la filla de Jesulín i Belén Esteban estaria molt cotitzada. I és que totes dues generen una gran expectació.

L'últim cop que vam poder veure la jove va ser al costat de Miguel Marcos, anant junts a un esdeveniment promocional de la marca d'Esteban. En aquell moment, Andrea s'amagava darrere de la mascareta, però, tot i això, es notava el seu gran canvi físic.

Imatge d'Andrea Janeiro i Miguel Marcos passejant pel carrer
Andrea Janeiro acompanyada pel marit de la seva mare, Miguel Marcos | Catalunya Diari

De fet, es rumoreja que es podria haver sotmès a una operació estètica per eliminar una inseguretat que tenia a la seva cara.

Des que va complir la majoria d'edat, la filla gran de Jesulín s'ha enfocat als estudis. La jove es graduava amb honors, cosa que feia sentir molt orgullosa la seva mare.

El dineral que podria guanyar la filla de Belén Esteban amb una exclusiva

A més, acaba d'independitzar-se amb el seu xicot, per la qual cosa aparèixer a qualsevol mitjà canviaria la seva vida del tot.

De moment, no sabem el que opinaria la seva mare en aquest cas, però la col·laboradora ja deixava clar que volia que es respectés la seva privadesa. «No vol sortir als mitjans. Deixeu-la en pau. Jo n'he parlat fins que em va dir que parés. És més gran i no vol dedicar-se a aquest món. Deixeu de publicar coses sobre ella», deia molesta.

Andrea Janeiro i Julia Janeiro tenen bona relació
Andrea Janeiro l'hauria demanat consell a la seva germana Julia | La Noticia Digital

Fa poc sortia a la llum que Andrea podria haver-se reunit en secret amb el seu pare, per la qual cosa ell també podria estar al corrent de les seves intencions. És molt probable que el torero l'hagi aconsellat que se'n mantingui al marge, ja que ell gairebé també està allunyat de les polèmiques.

En aquesta reunió, Andreíta també hauria coincidit amb la seva germana Julia, amb qui té una gran complicitat. «Durant l'entrevista del seu pare van estar tots tres junts i es feien bromes, reien», explicava una font propera a la família.

La veritat és que si finalment la filla de Belén s'anima a treure profit de la seva imatge, segurament la seva germana l'aconsellarà molt bé. I és que Julia és tota una celebritat en xarxes socials, on sorprèn amb les seves fotos i deixa conèixer una mica més de la seva personalitat.