IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Andrea Janeiro demana públicament als mitjans que respectin la seva intimitat

La filla de Belén Esteban creu que no ha participat en l'exposició pública dels seus pares

Imagen de la hija de Belén Esteban
Imatge d'Andrea Janeiro Esteban | Cedida

Andrea Janeiro Esteban, més coneguda com a 'Andreíta', ha començat el 2018 enviant un sincer comunicat als mitjans de comunicació en què demana que deixin de sotmetre-la a la pressió mediàtica de la qual és víctima des que va fer 18 anys. 

La filla de Belén Esteban creu que ella no ha format part de l'exposició mediàtica dels seus pares, almenys no de forma voluntària, i demana als mitjans que respectin el seu dret a l'honor, a la intimitat i a la seva imatge per poder tenir una vida normal com qualsevol noia de 18 anys. 

Belén Esteban, preocupada per la pressió mediàtica de la seva filla 

El comunicat, que va ser emès a través dels seus representants legals de Garrido Abogados, va ser publicat el passat dimecres 3 de gener, i segueix la línia que ja ha mostrat en moltes ocasions Belén Esteban, qui ha volgut allunyar a la seva filla el màxim possible dels mitjans de comunicació. 

Poc abans que Andrea fes els esperats 18 anys, Belén es va mostrar molt preocupada pel que podria passar-li a la seva filla amb els mitjans. De fet, el seu pitjor temor era que la seva filla no pogués continuar tenint una vida normal com fins aquell moment per culpa de la vida mediàtica que ha portat ella, visitant tots els platós de televisió des que es va separar de Jesulín de Ubrique. 

El comunicat emès per Andrea Janeiro

«Con motivo de la presión mediática a la que me estoy viendo sometida, muy especialmente desde que alcancé la mayoría de edad, quiero pedir públicamente a los medios que pongan fin a dicha situación y a la vulneración de mis derechos al honor, la intimidad y a la propia imagen que se viene produciendo a lo largo de los últimos meses.

Soy consciente de que tanto mi madre (Belén Esteban) como mi padre (Jesús Janeiro) son personajes públicos, pero, aun cuando lo respeto profundamente, por mi parte nunca he participado de ningún modo en esa exposición pública. He sido, y soy, coherente y consecuente con mi voluntad de permanecer ajena a los focos, y trato de preservar mi intimidad en la medida de lo posible pese a mis específicas circunstancias familiares.

Por todo lo anterior, ruego, y agradeceré, que se respete mi deseo, y mi pleno derecho, de vivir en el más estricto anonimato; reservándome, en caso de no ser así, las acciones legales que procedan para salvaguardarlos».


Comentaris

envia el comentari