Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer

Andrea Janeiro descobreix que la seva mare ha recaigut en el pitjor moment

Andrea Janeiro, enfonsada després d'assabentar-se que ha tornat a caminar

Belén Esteban ha decebut i molt Andrea Janeiro. L'única filla de la col·laboradora de Sálvame està afligida després de veure la seva mare patir un dels cops més seriosos de la seva vida. Parlem de la brutal caiguda que va patir i la va portar a un hospital.

Andrea Janeiro contemplava com la vida de la seva mare s'esfondrava per moments. I sap que ho ha passat malament des que a finals d'abril es trenqués la tíbia i el peroné.

Per sort per a la madrilenya, la jove sempre ha estat donant-li suport en el seu pitjor moment anímicament.

Belén Esteban parlant amb un micròfon
Belén Esteban ha recaigut per desgràcia de la seva família | GTRES

Al costat de Miguel Marcos, el marit de la de Paracuellos, Andrea Janeiro ha estat un dels pilars fonamentals de Belén a la distància. Ho ha estat a l'hora d'afrontar la recuperació d'aquesta operació a la cama dreta amb la positivitat més gran.

Belén Esteban decep Andrea Janeiro després de la recaiguda

Tot i que encara falten uns mesos perquè la vegem totalment recuperada, la veritat és que la rehabilitació de la col·laboradora va molt bé.

I, així, ho ha reflectit diverses vegades a través de les xarxes socials. Aquí l'hem vist com segueix rigorosament els consells dels metges que estan fent que la seva recuperació sigui tan productiva com sigui possible.

La veritat és que l'esposa de Miguel Marcos no pot caminar encara. Per aquesta raó, el tècnic d'ambulàncies ha baixat el matalàs al menjador de la casa perquè sigui més fàcil fer els trasllats a l'hospital a la seva ambulància.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro està trista després de veure la seva mare recaure | Catalunya Diari

Belén Esteban va començar fa més d'un mes els exercicis de rehabilitació. «Ja comença a moure els dits dels peus i ha d'anar de mica en mica. La veiem de millor ànim, però és evident que li costarà recuperar-se del tot», revela una font propera a la madrilenya.

«Ho ha passat molt malament, amb molts plors, els primers dies van ser terribles. Estava amb la moral per terra. El seu marit està sent el seu suport més gran, és un home amb una fortalesa increïble. És molt positiu i encomana el seu ànim a qualsevol», expliquen sobre la figura de Miguel.

Belén Esteban ho torna a fer per a desgràcia de la seva filla

La notícia negativa a la vida, i a la salut, de la mare d'Andrea Janeiro ve a col·lació d'un dels seus objectius a complir aquest 2022. I no era altre que deixar de fumar.

Per desgràcia dels seus, el propòsit que tenia al cap no ho ha aconseguit materialitzar. Fa un temps, la tertuliana va publicar una imatge on se la veia fumant. I els seus seguidors li van aconsellar que no tornés a caminar.

Belén Esteban darrere de càmeres a Sálvame
Belén Esteban fumant darrere de càmeres a 'Sálvame' | Mediaset

«Belén intenta deixar de fumar, no fumis maca, amb el cigarret se't veu vulgar. Fes el possible per deixar de fumar», han estat alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a les xarxes.

Tot i la recaiguda, segur que la filla de Jesulín dona bons consells a la seva mare perquè intenti deixar de fumar en els pròxims mesos. Potser quan la princesa del poble es vegi alliberada de la cadira de rodes que l'acompanya des del maig, sigui el moment ideal perquè torni a portar una vida saludable.

La madrilenya vol que passi l'estiu i que comenci una nova temporada televisiva. I és que, segons certs rumors, el retorn de Belén a Telecinco es produiria al mes de setembre. Fet que troba a faltar i que segur el fa reconsiderar la decisió d'haver tornat a caure en el vici del tabac.