Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.

Andrea Janeiro descobreix la veritat: per què amaguen el seu germà petit

Andrea Janeiro entén la decisió que la família ha pres

Andrea Janeiro podria no haver estat convidada al bateig del seu germà Hugo que es va celebrar la setmana passada. Semblava que la filla de Jesulín i Belén havia lligat caps amb el seu pare després de protagonitzar una trobada entre tots dos fa uns mesos. Tot i això, la seva absència en l'esdeveniment familiar sembla confirmar que la relació entre pare i filla continua sent delicada.

El torero i l'odontòloga han preferit que la celebració tingués lloc en la més estricta intimitat per complir els plans que tenen per al petit. Molts esperaven una exclusiva de la parella per presentar Hugo, però la realitat ha estat ben diferent.

Andrea Janeiro s'assabenta de tota la veritat

Andrea Janeiro va poder conèixer el seu germà petit, tal com ho va avançar Sálvame quan el mes de juny Hugo va arribar al món. La notícia de l'embaràs de María José va sorprendre tothom, inclosos els futurs pares del bebè.

Ràpidament tots es van fer ressò de la feliç notícia, però no es va saber res més sobre l'evolució de l'embaràs. A diferència dels anteriors, el pare d'Andrea i Campanario van blindar completament tot allò relacionat amb el tema.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Andrea Janeiro sap que el seu pare vol que Hugo sigui anònim. | GTRES

No va haver posat davant de la clínica i els col·laboradors van afirmar que aquest secretisme només podia respondre a la protecció d'una futura exclusiva. No obstant això, no es va produir mai i els que hi van especular van haver de guardar silenci.

Ara ha transcendit que s'ha batejat el petit, però a diferència del de Julia, ningú ha tingut constància d'aquest. Mentre que a Juls la van batejar en una capella a les 23.30 h per vendre la cerimònia, amb Hugo han pres una altra decisió.

Així doncs, segons va explicar Carmen Borrego a Sálvame, l'esdeveniment es va celebrar a Ambiciones amb un reduït nombre de convidats. Només hi van assistir els germans del torero, Carmen Bazán i els pares de María José. Pel que sembla Andrea Janeiro no hi va ser present, encara que la mare de Jesulín no ha entrat a confirmar o desmentir el rumor.

El desig dels pares és preservar al màxim la identitat del seu fill petit per evitar l'assetjament de la premsa que va viure a la seva pròpia carn Julia quan va complir la majoria d'edat.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
El pare d'Andrea i Campanario volen protegir el seu fill de la premsa. | Europa Press

Andrea Janeiro absent al gran dia del seu germà

Andrea Janeiro entén molt bé què significa ser filla de Jesulín. Si escau, que la seva mare sigui Belén Esteban no l'ajuda a poder viure una vida com qualsevol adolescent de la seva edat. Per això va enviar un comunicat per prohibir que se'n parlés en qualsevol mitjà i va mostrar el seu desig de ser anònima.

D'aquesta manera, accepta de bon grau el fet que el torero i la seva dona vulguin que Hugo no passi pel mateix que les seves germanes grans. Fa temps que Jesulín i María José van decidir apartar-se de la premsa i són comptades les ocasions en què es deixen veure. El secretisme amb què van portar l'embaràs i l'arribada del bebè va ser criticat fortament pels mitjans. Tots esperaven que venguessin Hugo i tenien clar que això passaria.

No obstant això, la decisió dels pares de protegir-lo és ferma i incumbeix tots els membres de la família Janeiro. De fet, quan Carmen Bazán va ser preguntada sobre el bateig del seu net, aquesta va preferir guardar silenci. Conscient que se sabia que s'havia celebrat, només va aconseguir respondre que «va estar molt bé». L'àvia d'Andrea no va dir res més sobre si la seva neta va ser present a l'esdeveniment o com es troba el petit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp