Andrea Janeiro es prepara per abandonar Espanya abans de fer 18 anys

Andrea Janeiro, sent major d'edat i no tenint institucions o legislacions que la protegeixin, podrà ser fotografiada sense censura

Andreíta ja podrà ser protagonista de fotografies sense censura en complir els 18 anys | Vanitatis

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique, complirà la majoria d'edat aquesta mateixa setmana, moment en el qual s'acabarà la protecció legal que l'escudava dels mitjans de comunicació. Tal com assenyala 'Esdiario', ella mateixa ha declarat que no té ni la més mínima intenció de formar part d'aquest món, i planeja marxar del país abans que els paparazzis s'interessin per ella. Donada la situació, Andrea, ha decidit anar-se'n a Gran Bretanya, on estudiarà per arribar a ser locutora de ràdio. Per fer-ho, va pensar a realitzar un grau relacionat amb la comunicació, el món el qual, irònicament, vol evitar. Fa algun temps, no obstant això, el seu somni era un altre: volia ser criminòloga, encara que sembla que hi ha hagut canvi de plans. D'altra banda, els estudis d'Andreíta han provocat nous enfrontaments entre els seus pares: Jesulín afirmava que pagaria part dels seus estudis a l'estranger, tal com havia acordat amb Belén, no obstant això, ara que ha arribat el moment s'ha negat.

El motiu que ha explicat l'extorero és que no es necessita sortir fora del país per obtenir una educació a l'altura i que, a més, la decisió de la jove implica uns costos que no pot assumir. Previsiblement, haurà de ser Belén qui sufragui totes les despeses de la nena. Això no sembla importar-li doncs, com la mateixa Esteban ha assenyalat en diverses ocasions, Andrea és una noia amb talent i molt madura per a la seva edat, tant que, fins i tot, han arribat a intercanviar temporalment els papers de mare i filla, sobretot en el període en el qual Belén va manifestar una addicció a les drogues, que afortunadament, va tenir un final. La de Paracuellos va confessar en una ocasió que temia que la seva filla es convertís en una 'Chabelita', tot i que ha pogut comprovar que no passarà: «Andrea planeja gaudir dels divuit, créixer, viatjar, formar-se i seguir aprenent».


Comentaris

envia el comentari