Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro solta la bomba de l'any i passarà abans de l'estiu

Andrea Janeiro està ansiosa per veure què passarà d'aquí a uns mesos

Andrea Janeiro està molt orgullosa de la seva mare i de la trajectòria professional que ha pres d'un temps ençà. El seu negoci de Sabores de la Esteban funciona perfectament i ja pensa a treure nous productes al mercat, a més dels coneguts pels seus fidels clients.

Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro està expectant pel que traurà al mercat la seva mare. | La Noticia Digital 

La mare d'Andrea Janeiro té clar que cal consolidar-se en altres terrenys empresarials perquè la seva etapa a la televisió està a punt d'acabar-se.

Ella mateixa va reconèixer fa unes setmanes que li queda «poc» a 'Sálvame'. Això sí, va afirmar que encara la podrem veure un temps, ja que ha renovat un any més amb 'La Fábrica de la Tele'.

Andrea Janeiro, feliç en veure la seva mare triomfar com a empresària

Belén Esteban està ansiosa per continuar traient nous productes de la seva marca d'alimentació, i ha parlat amb els companys del diari 'ABC' de tot això.

Cal assenyalar que el salmorejo, el gaspatxo, les cremes i les patates fregides es venen en 3.000 punts de tot Espanya. Així, la princesa el poble agraeix enormement el gran suport que té els consumidors espanyols i s'emociona en verbalitzar-lo.

«Vull que la gent sàpiga que Belén Esteban televisiva no té res a veure amb la dels Sabores. Soc una dona que ha muntat una empresa amb moltíssima il·lusió. Vull que la gent sàpiga que és un producte espanyol, de qualitat, bé de preu, i està molt bo», declarava.

Belén Esteban prepara un «bombàs» per abans de l'estiu

La mare d'Andrea Janeiro admet que el negoci va com la seda i que les vendes són notables. Però ara «vull arribar a tots els punts de venda que pugui i també treballant per arribar en l'àmbit internacional. S és complicat a Espanya, imagina't treure'l fora, però estem treballant molt i tant de bo ho aconsegueixi», explica.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban està contenta amb la marxa de la seva empresa. | GTRES 

«Quan vaig començar va ser un món nou, jo anava i vaig a totes les reunions. Venc el meu producte, tinc l'ajuda del meu equip, però jo estic al peu del canó, sabia què venia. Ja som més de 50 persones treballant, quan vaig a les fàbriques i veig els llocs de treball que hem creat em fa molt feliç», explica entusiasmada.

Belén confessa que la crema més venuda és la de verdures. Al seu torn, sobre el mercat de les patates fregides també hi té molt a dir.

«El món de la patata és molt complicat, però sabia que volia la de quan jo era petita, la de la xurreria. Volia una bossa que no fos cara i no estigués plena d'aire. Perquè moltes vegades he obert bosses i estan per la meitat i, sobretot, el sabor de la patata que és boníssim».

Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.
Belén Esteban promocionant els seus productes. | Europa Press 

Això sí, Belén no vol revelar quina serà la pròxima novetat de Sabores de la Esteban. «Abans de l'estiu trauré més coses, no gaires més, entre vuit i deu productes, i només m'hi dedicaré. Serà un 'boom'», avança.

Belén Esteban es mulla sobre la crisi de 'Sálvame'

Quant a 'Sálvame', Belén admet que li agrada molt la seva feina i està molt agraïda amb el mitjà que l'ha vist triomfar. Per aquells que creuen que el programa no travessa la seva millor època, Belén parla clar com sempre.

«Vaig començar amb Jorge Javier Vázquez i hem estat moltíssims anys al capdamunt. És veritat que ara hi som, però jo sé que 'Sálvame' remuntarà i estem començant a fer-ho. Hi ha molta gent que ens veu, encara que diguin que no o ho critiquen, jo aposto molt pel meu programa», prediu la madrilenya.