Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro ja no pot amagar més la gravetat del seu estat

La filla de Belén Esteban tem el pitjor i sap que podria acabar molt malament

Andrea Janeiro està tremendament preocupada per l'estat de salut de la seva mare. Des que la col·laboradora es va trencar la tíbia i el peroné, no aixeca el cap i la seva situació laboral s'aguanta per un fil. Durant la seva convalescència, l'audiència pràcticament no la va trobar a faltar i, en tornar al Deluxe, no va anotar els índexs d'audiència esperats. L'ex de Jesulín fa temps que ha perdut el suport dels espectadors i els seus directors li han donat un ultimàtum. Un conjunt de situacions que han deixat Belén totalment enfonsada.

Andrea Janeiro tem el pitjor

Fa mesos que la mare d'Andrea Janeiro travessa una mala època. Encara que personalment compta amb l'afecte dels seus, la seva carrera professional es troba a la vora de l'abisme.

El declivi de Belén va començar el mateix dia que va patir l'aparatós accident al plató de Sálvame. Es va trencar la tíbia i el peroné, va haver de ser intervinguda i va estar quatre mesos de baixa. Entre terribles dolors i exercicis de rehabilitació, la col·laboradora va decidir tornar quan va recuperar una mica de mobilitat.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro dins d'un cotxe.
Andrea Janeiro tem que la seva mare no es recuperi. | GTRES

Ho va fer conscient que el seu cap necessitava alguna cosa per entretenir-se per recuperar l'ànim. Es trobava deprimida i sumida en un pou del qual cada dia li costava més sortir-ne. Tot i que ja pot caminar sense crosses, la veritat és que encara no es troba al cent per cent i les expectatives no són gens bones. Tant ella com els seus metges temen que la rehabilitació no estigui donant resultats, ja que a hores d'ara hauria d'haver millorat una mica més. Tot i això, no ha estat així i a Belén podrien quedar-li seqüeles.

«Alguna cosa ha passat, perquè les coses no van com li havien dit que hi anirien», comenten. Miguel Marcos i Andrea han estat al seu costat en tot moment i coneixen, de boca de Belén, que és possible que no torni a caminar amb normalitat. Encara que al principi li van assegurar que recuperaria la normalitat en caminar, ara no està del tot clar. Els especialistes ja no saben què més fer i Belén Esteban es podria quedar coixa per sempre.

Andrea Janeiro reconeix que la situació és delicada

Andrea Janeiro no s'ha separat ni un sol moment de la seva mare. Des del mateix instant en què va ser intervinguda, la noia va decidir dedicar-se a cuidar-la. No obstant això, Belén sempre ha estat molt inquieta i veure's impedida comença a passar-li factura.

Belén Esteban amb cara molesta
Belén Esteban travessa una situació complicada. | Mediaset

El que més tem és no tornar a caminar amb normalitat. Aquesta idea la turmenta diàriament i li provoca una gran tristesa. «Torna a estar decaiguda i desanimada, tem no arribar a caminar bé com al principi li van dir», afirmen. És més, ella mateixa va confessar que també va a teràpia per poder afrontar la situació, ja que el cap li està jugant males passades. La realitat de Belén no pot ser més delicada.

Ara, als seus problemes de salut també se li han unit els problemes laborals. La crisi d'audiència que travessa Mediaset està afectant de ple els col·laboradors de Sálvame. El futur del programa no és gens favorable, fins al punt que la seva continuïtat s'aguanta per un fil.

La tornada de Belén no va aconseguir els resultats d'audiència esperats. La seva entrevista al Deluxe no va superar les expectatives i fa temps que els famosos «belenazos» no es produeixen. La mare d'Andrea ja no atrau com abans i, quant a les seves intervencions a Sálvame, cada vegada en són menys. Tot i que ella va manifestar el seu desig d'abandonar la televisió, és evident que encara no està preparada.