Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro ja no pot més: «És clar que em fan mal algunes coses»

La mare d'Andrea Janeiro esclata davant la nova paternitat de Jesulín de Ubrique

Una tarda més, Andrea Janeiro va convertir-se en la protagonista involuntària del plató de 'Sálvame'. Tot i que li va fer prometre a la seva mare, Belén Esteban, que no en parlaria, l'arribada del seu tercer germà ha impossibilitat dur a terme aquesta promesa.

I és que, dins de sis mesos, la filla de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique donarà la benvinguda a un nou membre a la família. No obstant això, no serà per part de la col·laboradora, tot i que ho ha intentat de valent, finalment no ha pogut complir el desig de donar-li un germanet a la seva filla.

Però, qui sí que ha pogut ha sigut el seu pare i l'odontòloga, els quals s'han avançat a Esteban anunciant un embaràs que ningú s'esperava. Per tant, aquesta situació canvia molt les coses a la vida d'Andrea Janeiro i Belén Esteban.

Sí, perquè per més que asseguri alegrar-se'n, està a punt d'esclatar. De fet, va demostrar-ho aquest passat dimecres, 8 de desembre, a 'Sálvame' on va aclarir certs punts sobre el futur de la seva filla.

Andrea Janeiro conté l'alè davant les paraules de la seva mare

María José Campanario i Jesulín de Ubrique anunciaven fa uns dies que esperaven l'arribada d'un nou nadó a la família. A hores d'ara, l'odontòloga es troba en el tercer mes d'embaràs i la notícia la va agafar per sorpresa.

Encara que cap dels dos buscaven un tercer fill, asseguren estar feliços i il·lusionats amb la notícia. I, com calia esperar, tots els ulls es van dirigir cap a Belén Esteban per saber com s'havia pres la notícia.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario amplien la família | GTRES

Tot i que la col·laboradora ho ha intentat tot per quedar-se embarassada, al final ha sigut Campanario qui es troba en estat de bona esperança. A més, com que a 'Sálvame' saben que això és bo per al programa, no van trigar a intentar que Belén es pronunciés sobre l'assumpte.

Ella, pretenent complir la promesa que li va fer a Andrea Janeiro, va intentar mossegar-se la llengua i esquivar el tema tant com va poder. Però, al final, va tornar a recriminar-li a Jesulín «les decisions i passos que ha pres en els darrers 22 anys».

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban esclata davant la nova paternitat de Jesulín de Ubrique | Telecinco

«És clar que em fan mal coses, però no les diré», començava dient la de Paracuellos. Així doncs, és evident que la nova paternitat de Jesulín no li ha agradat gens, de fet així ho expressava en directe: «Estic com les Falles de València, no vull que la metxa se m'encengui per no sortir cremant, perquè no val la pena».

Andrea Janeiro i el futur que l'espera davant l'arribada del seu tercer germà

Per més que Belén intentés mostrar-se tranquil·la i conciliadora felicitant el destre i l'odontòloga, la seva cara ho deia tot. L'embaràs de Campanario ha estat un cop dur per a ella i del qual li costarà recuperar-se.

Amb un membre més a la família del destre, les coses canvien de manera irremeiable per a Andrea Janeiro, on el seu futur podria veure's perjudicat. En aquest sentit, Belén va voler deixar clar la seva opinió arran d'un comentari de Carlota Corredera.

Primer pla de Carlota Corredera somrient i amb una planta de fons
«L'herència s'haurà de repartir amb un de més», va apuntar Carlota Corredera | GTRES

«L'herència s'haurà de repartir amb un de més», assenyalava la presentadora. La tertuliana va sentir la indirecta i no va trigar a donar resposta: «Em sembla una ximpleria, el que sé és que ella és a qui ho deixaré tot perquè és l'única que tinc».

I de fet no serà poc el que Andrea Janeiro hereti de la seva mare, ja que amb més de 20 anys de carrera televisiva, Belén ha sabut invertir els seus diners. De moment, a més a més, els seus negocis al marge de la televisió semblen anar bé i la seva filla podria fer-se'n càrrec en un futur.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro heretarà tot allò de la seva mare | Catalunya Diari

De la mateixa manera, referent als estudis, Andreíta treu bones notes i el més possible és que li assegurarien un futur darrere de les càmeres i més encara si compta amb l'ajuda de Belén i els seus contactes a la televisió.

Finalment, abans de donar per tancat el tema de la nova paternitat de Jesulín, la tertuliana no va voler passar l'oportunitat d'enviar-li un missatge carregat d'intencionalitat i dirigit expressament al pare de la seva filla. «Cadascú sap el que fa i com ho fa, cadascú sap les coses que ha fet, que fa i que farà», va sentenciar.